Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[МНР еМакедонија] Известувања

8 1,753 jour, 16:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани сограѓани

Зад нас оставивме претежно мирен месец, во кој главна цел ни беше задржувањето на 9те р … en savoir plus »

[MНР Македонија] Натпревар на алијансите

24 1,741 jour, 22:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани сонародници

Изминатиов период се случија повеќе пресврти во дипломатијата во е-светот. Натпреваро … en savoir plus »

The Battle of the Alliances! - NEW ALLIANCE IS COMING

8 1,736 jour, 09:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesСе формира нова алијанса во чест на Плато и неговата наградна игра за војна помеѓу сојузите. Се одлучивме сите земји (освен Романија) да направиме сојуз и да се натпреваруваме на овој турнир организиран од страна на Плато. Името на сојузот ќе бид … en savoir plus »

[MНР Македонија] Congratulations Bulgaria & Македонски новости

57 1,729 jour, 17:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques
Dear friends and brothers,

Today was a big day for us, a day when we witnessed one of the most epic … en savoir plus »

[МНР Македонија] Македонско-Полските односи

35 1,726 jour, 07:13 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Македонци,Македонки

Во последно време односите помеѓу Полска и Македонија не се баш најдоби поради кавга … en savoir plus »