Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[MНР Македонија] Преговори и новости

73 1,724 jour, 17:20 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesЗдраво Македонијо,

По првата статија и објавувањето на тимот кој ќе работи во овој месец излегуваме со … en savoir plus »

[МНР еМакедонија] Прво обраќање

42 1,721 jour, 11:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани граѓани на еМакедонија,
Не е тајна дека ни претстои тежок месец. Можеби и еден од најтешките во оваа … en savoir plus »

Ситуација во еСветот на ден 1711

26 1,712 jour, 03:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани граѓани на еМакедонија,

во периодов што измина се случија многу работи, меѓутоа сликата не беше ја … en savoir plus »

Makedonija - Polska Situacija

46 1,693 jour, 08:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Здраво еМакедонци каде и да сте...

По вчерашната галама која се дигна со потпишувањето МПП со Полска, по тоа што ни го рекоа на официјалниот канал на ОНЕ, денеска на каналот #epl , КОЈ НЕМА НИКАКВА ВРСКА СО ПОЛСКА, ЗНАЧИ ТОА НЕ Е ОФИЦИЈАЛЕН КАНАЛ

en savoir plus »

Situacija so Srbija - Situacija u Srbiji

163 1,692 jour, 15:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

[МК]
Почитувани граѓани,
Сите сме сведоци на ситуацијата во Тирана и тоа дека иде малку потешко од очекуваното. Нормално се јавија разноразни шаути со разна природа. Целта на оваа статија е да ги расчистиме сите недоразбирања кои настанаа и да даде

en savoir plus »