Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[МНР] НАП со еАтина? + анкета

99 1,656 jour, 04:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани

Уште само неколку дена до крајот на мандатот на Претседателот [url=http://www.erepublik. … en savoir plus »

[MoFA MK] Поздрав еСрбијо

81 1,653 jour, 09:08 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани граѓани на еСрбија

Одејќи заедно низ трнливиот пат за опстанок на Балканот, поминувавме пре … en savoir plus »

[MoFA MK] еБугарија, цела еМакедонија е со Вас

96 1,652 jour, 08:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани граѓани на еМакедонија и еБугарија

Поминуваме низ тешки моменти. По новите измени воведени … en savoir plus »

[МНР] Актуелности во македонската дипломатија и Новиот Свет

39 1,637 jour, 08:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани

Пред Вас е првиот извештај на МНР. Покрај вршењето на стандардните обврски, секојдневно се … en savoir plus »

[МНР] Приоритети и листа на соработници

15 1,632 jour, 14:31 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesЧленовите на МНР, на состанокот закажан од страна на координаторот PhoenixMK и истиот одржан на ден 08.05.2012 … en savoir plus »