Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

Makedonija - Polska Situacija

46 1,693 jour, 08:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Здраво еМакедонци каде и да сте...

По вчерашната галама која се дигна со потпишувањето МПП со Полска, по тоа што ни го рекоа на официјалниот канал на ОНЕ, денеска на каналот #epl , КОЈ НЕМА НИКАКВА ВРСКА СО ПОЛСКА, ЗНАЧИ ТОА НЕ Е ОФИЦИЈАЛЕН КАНАЛ

en savoir plus »

Situacija so Srbija - Situacija u Srbiji

163 1,692 jour, 15:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

[МК]
Почитувани граѓани,
Сите сме сведоци на ситуацијата во Тирана и тоа дека иде малку потешко од очекуваното. Нормално се јавија разноразни шаути со разна природа. Целта на оваа статија е да ги расчистиме сите недоразбирања кои настанаа и да даде

en savoir plus »

[МНР] Претставување тим

11 1,661 jour, 08:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Поздрав еМакедонијо,

Поминаа и овие избори. Мандатот овој месец му припаднна на бесмртниот WaRIOr . Затоа сакам лично а и во името од целиот мој тим да му го честитам овој мандат и да

en savoir plus »

[МНР] Резултати од анкетата и одјавување

41 1,659 jour, 08:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани

Пред два дена Претседателот El Che G и МНР спроведоа анкета за да се испита мислењето на ја … en savoir plus »

[МНР] НАП со еАтина? + анкета

99 1,656 jour, 04:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани

Уште само неколку дена до крајот на мандатот на Претседателот [url=http://www.erepublik. … en savoir plus »