Ambient on/off

[SVL] Tilastoja eduskuntavaaleista sekä tietopaketti puolueesta.

8 Day 1,896, 12:27 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysis

Eduskuntavaalit käytiin tuossa pari päivää sitten, mutta odotteluista huolimatta mitään tilastotietoja ei mediassa näkynyt, joten kai se meidän pikkupuolueen nämäkin hommat on tehtävä. Uusi 40:n hengen eduskuntalauma on taas päästetty valloilleen ja

read more »

[SVL] Tammikuinen kansanedustajaehdokasnäyttely

33 Day 1,892, 12:42 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysis

Tervehdys eSuomen kansa!

Sinivalkoisella Liitolla on ollut tapahtumarikas meininki PJ-vaalien jälkeen, puolueohjelmaa ollaan päivitetty ajantasalle, myös puolueen säännöt ja … read more »

[SVL] Jouluiset eduskuntavaalit

10 Day 1,861, 05:26 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysis

Tärkein ensiksi, eli hyvää joulua kaikille eSuomalaisille!

Sitten asiaan:

Vaikka on joulu, pitää eSuomella olla toimiva eduskunta ja on korkea aika iskeä uudet edustajat ajamaan Suomen asioita. Tässä on siis Sinivalkoisen

read more »

[SVL] Joulukuun puoluekokous

3 Day 1,858, 12:56 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysisSinivalkoinen Liitto pitää puoluekokouksen taas lauantaina 22.12. klo 18. Kokous pidetään tällä kertaa salaisella kanavallamme #SVL_HQ ja sen pääasiallisena aiheena on lähestyvä … read more »

[SVL] Presidentinvaalit ja Eduskunnan tapahtumat

17 Day 1,841, 12:16 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysisTervehdys Sinivalkoisen Liiton jäsenet ja muu eSuomen kansa!

Sinivalkoinen Liitto järjesti viime sunnuntai-iltana puoluekokouksen, jossa päätettiin puolueemme presidenttiehdokkaasta. Kukaan … read more »