Ambienti on/off

[SVL] Tilastoja eduskuntavaaleista sekä tietopaketti puolueesta.

8 Dita 1,896, 12:27 E Publikuar në Finland Finland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Eduskuntavaalit käytiin tuossa pari päivää sitten, mutta odotteluista huolimatta mitään tilastotietoja ei mediassa näkynyt, joten kai se meidän pikkupuolueen nämäkin hommat on tehtävä. Uusi 40:n hengen eduskuntalauma on taas päästetty valloilleen ja

lexo më shumë »

[SVL] Tammikuinen kansanedustajaehdokasnäyttely

33 Dita 1,892, 12:42 E Publikuar në Finland Finland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Tervehdys eSuomen kansa!

Sinivalkoisella Liitolla on ollut tapahtumarikas meininki PJ-vaalien jälkeen, puolueohjelmaa ollaan päivitetty ajantasalle, myös puolueen säännöt ja … lexo më shumë »

[SVL] Jouluiset eduskuntavaalit

10 Dita 1,861, 05:26 E Publikuar në Finland Finland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Tärkein ensiksi, eli hyvää joulua kaikille eSuomalaisille!

Sitten asiaan:

Vaikka on joulu, pitää eSuomella olla toimiva eduskunta ja on korkea aika iskeä uudet edustajat ajamaan Suomen asioita. Tässä on siis Sinivalkoisen

lexo më shumë »

[SVL] Joulukuun puoluekokous

3 Dita 1,858, 12:56 E Publikuar në Finland Finland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeSinivalkoinen Liitto pitää puoluekokouksen taas lauantaina 22.12. klo 18. Kokous pidetään tällä kertaa salaisella kanavallamme #SVL_HQ ja sen pääasiallisena aiheena on lähestyvä … lexo më shumë »

[SVL] Presidentinvaalit ja Eduskunnan tapahtumat

17 Dita 1,841, 12:16 E Publikuar në Finland Finland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeTervehdys Sinivalkoisen Liiton jäsenet ja muu eSuomen kansa!

Sinivalkoinen Liitto järjesti viime sunnuntai-iltana puoluekokouksen, jossa päätettiin puolueemme presidenttiehdokkaasta. Kukaan … lexo më shumë »