Ambienti on/off

[SVL] PJ-vaalit ovat ovella

6 Dita 1,941, 07:33 E Publikuar në Finland Finland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeTaas ovat PJ-vaalit tulossa. SVL:ssä pidettiin puoluekokous, jossa päätettiin puolueemme virallinen puheenjohtajaehdokas. Ehdokkaina olivat Golpel, Nupa Turtiainen ja Sami345. Kun esivaalit kokouksessa … lexo më shumë »

[SVL] Kelvollisen presidenttiehdokkaan metsästys

21 Dita 1,929, 10:18 E Publikuar në Finland Finland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


Suurmiehillä suuret logot.

SVL:ssä pidettiin lähiaikoina puoluekokous tulevista presidentinvaaleista. Koska puolueellamme ei ollut omia presidentiksi haluavia jäseniä sen jälkeen, kun ainoa … lexo më shumë »

[SVL] Helmikuun kansanedustajaehdokkaat

7 Dita 1,923, 06:39 E Publikuar në Finland Finland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Tervehdys kansalaiset!

Eduskuntavaalit ovat jälleen ovella ja tällä kertaa ne ovatkin hieman poikkeukselliset, koska todennäköisesti eduskuntaan pääseekin tällä kaudella vain 10 kansanedustajaa. SVL:ltä on ehdokkaita eduskuntaan tällä … lexo më shumë »

[SVL] Tulevat PJ-vaalit

4 Dita 1,913, 09:39 E Publikuar në Finland Finland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


On se vaan niin hieno logo!

Puheenjohtajavaalit ovat huomenna ja tällä kertaa puolueemme uudistuu mukavasti. Dicktaattori Temski on saatu luopumaan vallastaan ja uudeksi puheenjohtajaksi oli … lexo më shumë »

Sinivalkoisen Liiton yksivuotispäivät

14 Dita 1,909, 12:08 E Publikuar në Finland Finland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeIdea kahden oikeistopuolueen, Kansallisdemokraattisen Puolueen (KDP) ja Sinisen Puolueen (SP) fuusioimisesta syntyi tammikuussa 2012. Tuolloin molemmilla puolueilla oli hankalat ajat: KDP kärsi liian … lexo më shumë »