Ambienti on/off

[SVL] 5 hyvää syytä äänestää Sinivalkoista Liittoa

30 Dita 1,831, 07:38 E Publikuar në Finland Finland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeTervehdys eSuomen kansa!

Huomenna 25. päivä on eduskuntavaalipäivä, jolloin kansalla on mahdollisuus näyttää, millaisia henkiöitä he haluavat Suomen poliittiseen päätöksentekoon. Tässä … lexo më shumë »

[SVL] Puoluekokouksen päätökset

23 Dita 1,828, 07:58 E Publikuar në Finland Finland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeTervehdys, Sinivalkoisen Liiton jäsenet ja muu eSuomen kansa!

Sinivalkoinen Liitto järjesti maanantaina 19.11. puoluekokouksen, jonka tarkoituksena oli keskustella armeijauudistuksesta, medianä … lexo më shumë »

[SVL] Sinivalkoisen Liiton eduskuntaehdokaslista 10/12

14 Dita 1,800, 07:30 E Publikuar në Finland Finland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Tervehdys eSuomi.

SVL ylpeänä esittää kandidaattilistansa tuleviin eduskuntavaaleihin. Kyseinen listan on kooostanut puolueen puheenjohtaja, josta sitten äänestettiin eilisessä puoluekokouksessa, joten se toteuttaa Sinivalkoista Liittoa

lexo më shumë »

[SVL]Eduskuntavaalit lähestyvät!

27 Dita 1,769, 13:27 E Publikuar në Finland Finland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeTervehdys, eSuomi!

Eduskuntavaalit ovat taas käsillä ja jokainen puolue ja tavallinen kansalainen jännittää uuden vaalitavan voimaan astumista. Kukaan ei voi varmaksi sanoa, miltä seuraava … lexo më shumë »

[SVL]Homma käyntiin!

23 Dita 1,765, 12:42 E Publikuar në Finland Finland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Tervehdys kaikille!

Sinivalkoiselle Liitolle on valittu hiljattain uusi puheenjohtaja ja se olen minä, fastii. Nyt olisi tarkoitus tiedottaa jäsenillemme mitä kaikkea tässä lähiaikoina tulee tapahtumaan. Kauteni kaksi päätavoitetta ovat:
1.

lexo më shumë »