Ambient on/off

[SVL] 5 hyvää syytä äänestää Sinivalkoista Liittoa

30 Day 1,831, 07:38 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysisTervehdys eSuomen kansa!

Huomenna 25. päivä on eduskuntavaalipäivä, jolloin kansalla on mahdollisuus näyttää, millaisia henkiöitä he haluavat Suomen poliittiseen päätöksentekoon. Tässä … read more »

[SVL] Puoluekokouksen päätökset

23 Day 1,828, 07:58 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysisTervehdys, Sinivalkoisen Liiton jäsenet ja muu eSuomen kansa!

Sinivalkoinen Liitto järjesti maanantaina 19.11. puoluekokouksen, jonka tarkoituksena oli keskustella armeijauudistuksesta, medianä … read more »

[SVL] Sinivalkoisen Liiton eduskuntaehdokaslista 10/12

14 Day 1,800, 07:30 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysis

Tervehdys eSuomi.

SVL ylpeänä esittää kandidaattilistansa tuleviin eduskuntavaaleihin. Kyseinen listan on kooostanut puolueen puheenjohtaja, josta sitten äänestettiin eilisessä puoluekokouksessa, joten se toteuttaa Sinivalkoista Liittoa

read more »

[SVL]Eduskuntavaalit lähestyvät!

27 Day 1,769, 13:27 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysisTervehdys, eSuomi!

Eduskuntavaalit ovat taas käsillä ja jokainen puolue ja tavallinen kansalainen jännittää uuden vaalitavan voimaan astumista. Kukaan ei voi varmaksi sanoa, miltä seuraava … read more »

[SVL]Homma käyntiin!

23 Day 1,765, 12:42 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysis

Tervehdys kaikille!

Sinivalkoiselle Liitolle on valittu hiljattain uusi puheenjohtaja ja se olen minä, fastii. Nyt olisi tarkoitus tiedottaa jäsenillemme mitä kaikkea tässä lähiaikoina tulee tapahtumaan. Kauteni kaksi päätavoitetta ovat:
1.

read more »