Ambient on/off

Join the new world

 

[SVL] Joulukuun puoluekokous

Day 1,858, 12:56 Published in Finland Finland by Sinivalkoinen Liitto


Sinivalkoinen Liitto pitää puoluekokouksen taas lauantaina 22.12. klo 18. Kokous pidetään tällä kertaa salaisella kanavallamme #SVL_HQ ja sen pääasiallisena aiheena on lähestyvät eduskuntavaalit. Lisäksi käsitellään jäseniä huolestuttavia asioita, näistä tarkemmin itse kokouksessa.

Jos kuulut Sinivalkoiseen Liittoon ja haluat päästä vaikuttamaan puolueen asioihin niin osallistuthan kokoukseen. Toivotaan että mahdollisimman moni ehtii paikalle joulusta huolimatta.

Foorumilla on myös ilmoittautuminen EK-vaaleihin. Eduskunta keskustelee päätöksistään foorumilla ennen äänestyksiä, joten foorumilla ilmoittautuminen toimii hyvänä osoituksena siitä, että pystyy toimimaan täysipainoisesti eduskunnassa. Foorumilla ilmoittautuneet laitetaan etusijalle vaaleissa. http://tiny.cc/l0empw

Mikäli et vielä ole saanut oikeuksia SVL:n foorumiosiolle, voit ilmoittautua jäseneksi täällä: http://tinyurl.com/a2acpwz

 

Comments

Tse Kim
Tse Kim Day 1,858, 14:20

SVL! o/

Jermu Kaaleppi
Jermu Kaaleppi Day 1,858, 14:31

onko tossa kuva teiän kokouksesta? ketään ei ilmesty paikalle.

Tse Kim
Tse Kim Day 1,858, 15:40

@ Jermu

Touché

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.