Ambient on/off

Join the new world

 

[SVL] Tammikuinen kansanedustajaehdokasnäyttely

Day 1,892, 12:42 Published in Finland Finland by Sinivalkoinen Liitto
Tervehdys eSuomen kansa!

Sinivalkoisella Liitolla on ollut tapahtumarikas meininki PJ-vaalien jälkeen, puolueohjelmaa ollaan päivitetty ajantasalle, myös puolueen säännöt ja toimintamenetelmät ollaan tehty uusiksi sekä selkeämmäksi. On myös hienoa huomata, että SVL on ryhdistäytynyt, jonka huomaa mm. Valtion Sanomien artikkelista. SVL:llä on nyt todistetusti aktiivisimmat edustajat, mutta tästä pitää vain silti parantaa!

Pitemmittä puheitta esitelläänpäs SVL:n uljas ehdokaskaarti näihin vaaleihin:Muina ehdokkaina mm. Flint Paananen, Alijohtaja sekä Dogen Boole.
Tähän loppuun vielä esittelyä muista puolueista!
Liberaalivasemmisto Edistysanarkistipuolue

Järkipolitiikkaa höystettynä anarkismilla, tähän soppaan ei koske edes Martti Ahtisaari
Wanhat... vai mikä se nyt olikaan ... Parrat

Näin eSuomen dementiaosastolla
K(a)uppaliitto

Kauppaliittolaisen reaktio kysyttäessä mitä Kauppaliitto on saanut aikaan eduskunnassa
KRAAKRAA-puolue

Rääkyy minkä ehtii, mutta asiaa ei vain tule
Eli mikä jää jäljelle? No, se selviää tässä:


Jopa Akukin sen tietää, nyt tiedät sinäkin!

Tähän loppuun Sinivalkoinen Liitto haluaa paljastaa itseään eSuomelle aiempaa näkyvämmin. Eräs puolueemme jäsen on ilmoittanut halustaan jakaa sisinpänsä koko kansalle. Tämä ihastuttava MU-komentajatar ei kuitenkaan toiveestaan esiinny koko nimellään tässä tekstissä, sillä suloinen neitomme ei ujoutensa vuoksi kehtaisi tämän jälkeen enää kulkea Kauppaliiton kiltatalon ikkunoiden ohi kultakauppiaita viettelemässä.

Kutsuttakoon sankaritartamme Tessiksi. Hän haluaa lähettää tämän tiedon kaikkiin eSuomen koteihin: "Minä, Tessi, olen vain köyhä pakasteasiamiehen tytär, mutta minulla on suuri sydän. Ja tähän sydämeeni on löytänyt tiensä kokonainen puolue. Sinivalkoisen Liiton suloiset vihjailut, komeat poliitikot ja isänmaalliset suunnitelmat eSuomen parhaaksi ovat hurmanneet minut! Ennen heidän tapaamistaan olin viaton lapsi, mutta nyt johdan monikymmenpäistä sotajoukkoa, kiitos SVL:n tietojen ja taitojen. Äänestämällä sinivalkoisia eduskuntaan tuet minunlaisteni ihanuuksien kehittymistä, joten älä suotta epäröi!"

Rakas Tessimme halusi siis jakaa tälläisen tarinan kanssanne. Toisin kuin muut puolueet, ei SVL syrji parempaa sukupuolta. Siispä ääni Sinivalkoiselle Liitolle on ääni myös tasa-arvolle! Kun ajattelette SVL:ää, ajatelkaa samalla Tessin verhoamatonta säärtä ja povea.

Vaaliuurnilla tavataan, muista äänestää Sinivalkoista!
 

Comments

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Day 1,892, 12:46

Tessi! ❤ o7

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 1,892, 12:46

Kerrankin rohkea, mutta järkevä puoluemainos. Respect

Vihtori I
Vihtori I Day 1,892, 12:47

Ironisesti meidän vaaliartikkelissamme luetellaan enemmän konkreettisia tekoja kuin tässä.

Ruben           Lagus
Ruben Lagus Day 1,892, 12:51

SVL:ssä alkaa selvästi paniikki iskeä, kun ainoa keino on lähteä mustamaalaamaan muita puolueita. Täysin mautonta edes vitsailla, että Kauppaliitolla olisi rahat lopussa. Sitä ei ikinä tule tapahtumaan.

ChosenR
ChosenR Day 1,892, 12:55

Joo eli, Kauppaliitto on vieläkin paras vaihtoehto näköjään.

hailuotolainen
hailuotolainen Day 1,892, 13:04

En tykkää, ku mun naamaa käytetään tuollasessa propagandasarjiksessa. Mut hyvä artikkeli silti!
btw, rahat loppu? http://www.erepublik.com/en/economy/citizen-accounts/1709788

Gabriel Lavanche
Gabriel Lavanche Day 1,892, 13:06

No olihan siinä ihan hyvää läppää ^^ sääli vote

Johannes Valkkynen
Johannes Valkkynen Day 1,892, 13:07

Great team! o7

Cendorr
Cendorr Day 1,892, 13:18

@ Zacharia Raven

"Toisinaan kokeneet moninkertaiset presidentitkin menevät liian pitkälle ja sortuvat ala-arvoiseen, henkilökohtaiseen solvaamiseen, joka ei perustu näennäisesti yhtään mihinkään.

Nykyään mediassa on runsaasti nimenomaan asiatonta solvaamista. Mutta kantaa voi ottaa asiallisestikin, ja tuoda esille asioiden - ei henkilön - epäkohtia. Pelaajan ja persoonan loukkaaminen ei oikeastaan ikinä ole hyvä"

Onko tuttua tekstiä? Kirjoitit vielä eilen näin.

Tänään sun mielestä tällaiset solvaukset ja hyökkäykset, kuten WP:n kutsuminen dementikoiksi on järkevää? Tai että minä en saisi voteja kuin ostamalla? Vai onko se niin, että kun kohde on sopiva niin saa solvata jopa puolueen virallisessa vaaliartikkelissa?

Fineros
Fineros Day 1,892, 13:21

SVL! o/

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,892, 14:38

Kerrankin hyvä vaalimainos SVL:ltä, propsit siitä! ; )

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,892, 14:38

Mutta samaan hengenvetoon on todettava, että Korppipuolue on ainoa oikea valinta näissä eduskuntavaaleissa!

Harald von Uleaborgir
Harald von Uleaborgir Day 1,892, 14:39

o/

Paroni havok
Paroni havok Day 1,892, 14:45

Nyt olisi tarjolla melko uuden pelaajan eli enemmistön mielipidettä:

Parhaiten itse kukin puolue saisi minut vakuuttuneeksi, kun perustelisitte paremmuuttanne jollain konkreettisilla faktoilla. Tuo aktiivisimmat edustajat-argumentti on kuitenkin jollain tasolla pätevä, joten siitä plussaa. Pääpointtina siis se, että kun perustelut jäävät usein hyvin epämääräisiksi, äänestäjät tyytyvät seuraamaan jonkun luottohenkilön neuvoja ehdokasta ja puoluetta valitessa.

Punakuono
Punakuono Day 1,892, 14:57

@Paroni havok

http://www.erepublik.com/en/article/punakuonon-vaalimuuri-2199445/1/20 Toivottavasti vakuuttaa.

Cendorr
Cendorr Day 1,892, 16:04

@Paroni havok

Lue mediaa, nyt on paljo artikkeleita. Varmasti se selviää mikä puolue on järkevin

WP Attak
WP Attak Day 1,892, 16:06

WP on järki! WP on voima! Ei WP:n tarvi ruinata ääniä. 🙂
(terkkuja Argentiinasta)

Cendorr
Cendorr Day 1,892, 17:46

Ilmeeni kun tässä artikkelissa ei mainita sanallakaan, mitä SVL haluaisi eduskunnassa tehdä. Ja teillä on kuitenkin se puolueohjelma, jota edustajat sitoutuu noudattamaan. Miksei SVL KOSKAAN kerro mediassa, mitä asioita se ajaa?

Cendorr
Cendorr Day 1,892, 17:47

Kerrotte myös, että teillä on aktiivisimmat edustajat. Saanen kysyä, mitä SVL:n edustajat on saaneet aikaan? Miksei niistä kerrota mitään? Arvatenkin, koska ne eivät ole saaeet mitään aikaan.

Cendorr
Cendorr Day 1,892, 18:21

Lukaisin puolueohjelmanne, joka on täysin mitäänsanomaton. On se muuttunut edellisestä, verotusasiat heittäneet kuperkeikkaa. Arvatenkin juuri siksi, ettette entistä linjaanne saaneet läpi. Samoin on tainnut käydä liittouma-asioissa, te kun olitte Edenin-jäsenyyden kannattajia vielä edellisen ohjelmanne mukaan. Asgardin synnyn jälkeen kanta muuttuikin. SVL on pahimman luokan populistipuolue, olette aina sitä mieltä mikä on vallitseva tilanne, koska näin luodaan illuusio että olisitte kenties saaneet jotain aikaan. Ja se saa vaikuttamaan teidät pätevältä toimijalta politiikassa, mitä ette tosiasiassa ole.

Kiinnitin huomiota ohjelmanne sekavaan MU-osioon. Vielä vähän aikaa sitten julistitte kannattavanne vahvaa valtion armeijaa. Sitä ennen olitte yksityisten MU:iden tukemisen kannalla. Nyt linja on muuttunut sekavaan "valtion ohjeistamaan MU-järjestelmään". Heitätte vaihtoehdon vahvasta valtion armeijasta ja sitten epämääräisestä MU-järjestelmästä, ettekä edes kerro miten se rahoitettaisiin eli mikä on kantanne MU-tukiin. Vihjailette, että yksityiset rahoittaisivat sen ja näin valtio säästäisi rahaa, ja tässä vaihtoehdossanne ei olisi edes vahvaa valtion armeijaa.

Yhdessä kohdassa te sanotte, ettei valtiolla ole varaa pitää vahvaa armeijaa. Toisessa sanotte, että verotus täytyy pitää tarpeeksi korkealla, jotta armeijatoimintaan olisi varaa. Kolmannessa sanotte, ettei tiettyjä veroja pidä nostaa liian korkealle.(ette kerro mitään tasoja, vaan jälleen vihjailette epämääräisesti). Nämä kohdat ohjelmassanne ovat totaalisen ristiriidassa keskenään, en tiedä oletteko edes itse huomanneet? Ihan toisaalla taas kerrotte, että valtion täytyy tuhlata rahaa tukiaisiin, jotta uudet pelaajat pääsisi omavaraiseksi. Ette kerro mitä se tarkoittaa, onko kyse pullatehdastuesta vai mistä, mutta tämä nyt ei enää yllätä koska koko ohjelmasta ei juuri mitään konkreettista löydä.

Cendorr
Cendorr Day 1,892, 18:25

Oletan että se tarkoittaa jonkinlaista pullatehdastukea, mikä jo sinänsä olisi järjetön koska a) uudelle pelaajalle on paljon kannattavampiakin sijoituskohteita suurin osa rahoista menee hukkaan, koska uudet lopettaa usein nopeasti pelin.

Tässä siis SVL, kaikessa järjettömyydessään. Kauniita kuvia oli artikkelissa, mutta asiaa ei ollenkaan. Eikä ihme, sillä kun teidän toimintaanne lähtee vähänkään avaamaan, paljastuu koko touhu täysin muuksi mitä väitätte.

Suomisen Olli
Suomisen Olli Day 1,893, 00:55

ääni kaupan, siitä kiinnostuneiden kannattaa laittaa viestiä

Golpel
Golpel Day 1,893, 04:53

HEIL SVL o7

Fettis
Fettis Day 1,894, 00:50

Muiden puolueiden pilkkaaminen näkyy vaalituloksessanne, onnea. ; )

GimliPertti
GimliPertti Day 1,894, 01:14

Miten se siinä näkyy Fettis? Ilmeisesti LEPin kampanjakin meni sitten perseelleen?

Tse Kim
Tse Kim Day 1,894, 02:37

@CendorKumpu

Mahtavaa, että esität noita kysymyksiä ja herjauksia puolueohjelmastamme, mutta näytät itsekin jo vastaavan niihin kysymyksiin, eli tässä muutama:

Artikkelissahan mainitaan, mitä SVL aikoo tehdä, se lukee juurikin tuossa puolueohjelmassa, eli ajamme juuri noita asioita ja hupsista, sehän on linkitetty mediaan.

Tottakai puolueohjelma on muuttunut, se on ollut pitkään muumioituneena, joten nyt oli korkea aika päivittää se nykyajan tasolle.

Verotusasioita piti muuttaa tiukemmaksi, johtuen valtion rahatilanteesta, jos olisi rahaa millä mällätä, niin verotusta voitaisiin höllentää, mutta kun ei näytä rahat riittävän edes perustarpeisiin, niin pitäähän siihen reagoida. Verotustasot on mainittu siellä verotuksessa, mutta kuka nyt sinne laittaisi tarkkoja lukuja, sillä ajat muuttuvat ja silloin pitäisi puolueohjelmaa olla päivittelemässä tiuhaan tahtiin, joka ei mielestäni näe vaivaa.

Liittoumakohtaan vetoan taas historialliseen puolueohjelmaan ja silloisessa EDEN vai Asgard - liittoumavaihdossa SVL ei ottanut kantaa, vaan antoi jäsenten itse päättää.

Sitten päästään tuohon ihanaan valtion armeijaan. Valtion armeija on edelleen mielestämme se paras vaihtoehto, mutta koska nykyinen rahatilanne ei sitä mahdollista kannattavaksi, on mietittävä muita vaihtoehtoja. Tästä johtuen nykyinen MU-järjestelmä on mainio, koska sillä saadaan sidottua isänmaalliset MU:t toimimaan valtion ohjeistamina, vieläpä vähillä kustannuksilla. Puolueohjelmassa mainitaan: " valtio tukee ja ohjeistaa siis näitä suomalaisia Military Unitteja", toisinsanoen tukemisella tarkoitetaan tällä hetkellä MU-tukea.

Sinun mielestäsi aloitustuet ovat ehkä turhia, me näämme uudet pelaajat tämän maamme tulevaisuutena. Aloitustukia juuri muutettiinkin, että se palkitsee sitä enemmän, mitä enemmän on pelannut. Tämän avulla heti alkuun lopettavat eivät tuota huomattavia kustannuksia. Ja kerrohan toki tarkemmin, minkä takia omavaraisuus pullassa on turhaa?

Tse Kim
Tse Kim Day 1,894, 02:39

@ CendorKumpu

Unohtui muuten mainita vielä nuo SVL:n tekemiset, joten kerronpa yhden mainion esimerkin:
Mikä puolue korosti näiden unkarilaisten ja heidän päästäjien tuomaa ongelmaa? Mikä puolue tähän vaati toimintaa mm. presidentin/hallituksen toimesta ja samalla ihmetteli miksi siihen ei ole reagoitu mitenkään tähän asti? Vastaus on: SVL
Mitäs muut puolueet ovat saaneet aikaan?

Tse Kim
Tse Kim Day 1,894, 02:43

@ Fettis

Kokeilimme vähän räväkämpää, se herätti hyvin keskustelua ja toi mielipiteitä. Monet tykkäsivät, monet vihasivat, mutta ainakin se herättää tunteita. Muiden puolueiden artikkeleihin ei itsellä ollut oikeastaan minkälaista reaktiota ja osa ei edes viitsinyt laittaa mitään artikkelia.

Mitä itse olen kattonut tilastoja, niin tämäkin äänihävikki oli ennustettavissa, sillä SVL on ollut jo pitkään laskevassa asemassa. Tähän pyritään tekemään muutos minun kaudellani.

Cendorr
Cendorr Day 1,894, 05:18

@ Temskih

Totta kai uusissa pelaajissa on tulevaisuus. Olen itsekin heitä paljon hankkinut tänne, mutta totuus on se että aloitustuilla ei pidetä ketään pelissä mukana. Minä pyydän, että kaikki joskus selaisivat vanhoja topiceja forkalta joissa on jaettu aloitusrahaa tai muuta tukea uusille. Tulette huomaamaan, että hemmetin suuri osa on lopettanut. En edes uskalla lähteä arvailemaan, paljonko niiden myötä on rahaa heitetty hukkaan.

Jos mietit vaikka omalla kohdallasi, pelaisitko ereä edelleen jos et olisi saanut koskaan valtiolta senttiäkään rahaa? Itse ainakin pelaisin. Jos jotakin tämä peli oikeasti kiinnostaa, ja haluaa jatkaa pelaamista, niin ei ole väliä saako hän valtiolta alussa rahaa vai ei. Sitä saa yhteisöltä helposti jos vain pyytää, esimerkiksi military unitilta.

Cendorr
Cendorr Day 1,894, 05:21

Jos jollakin jatkaminen oikeasti riippuu siitä saako valtiolta rahaa, niin hän lähtee silloin jo heti alussa väärälle raiteelle pelinsä kanssa. Ei kenenkään motiivi pelata saisi olla se, että tulee valtiolta rahaa. Koska sitä ei aloittamisen jälkeen oikeastaan saa ja muutenkin typerää jos sellainen ratkaisee jatkaako vai ei.

Cendorr
Cendorr Day 1,894, 05:26

Uusien pitämiseksi pelissä mukana tarvitaan jotain ihan muuta kuin rahan lappamista. Jonkun verran on kokemusta tässä tullut, n. 200 tullut linkkini kautta peliin. Valitettavasti hyvin harva jatkaa, mutta kaikkia jatkajia yhdistää se että olen pitänyt heihin yhteyttä viesteillä. Kaikille refuille olen antanu avustuksia, mutta jatkajia yhdistää se, että heidän kanssa olen viestitellyt. Uskon, että materian sijasta uudet tarvitsee enemmänkin aktiivista yhteydenpitoa ja neuvomista asioihin. Ei niin, että linkataan valtion aloitusartikkeli ja sanotaan "lue". Vaan ihan joku henkilö jonka kanssa voi jutella ja kysellä mitä ikinä mieleen tulee.

Tse Kim
Tse Kim Day 1,894, 05:33

Huomaa, että sinulla löytyy intohimoa aloitustukien suhteen, kun muut kohdat jätit täysin huomioimatta. Tee
tulevalla eduskuntakaudella näihin aloitustukiin ehdotuksia, ota selvää paljonko on rahaa mennyt hukkaan, esitä parempi kaava, miten jakaa uusille pelaajille aloitustukea ja pistä ne vielä mielellään yhteen viestiin sitten eduskunnassa. Mitä enemmän faktoja ja parannusehdotuksia, sitä todennäkösemmin ne hyväksytään.

Cendorr
Cendorr Day 1,894, 06:00

Joo, se onkin aika kiva työ laskea paljonko mennyt hukkaan voi olla että kenelläkään ei intohimo aivan niin suureen hommaan riitä. Eduskunta teki jo järkevän ratkaisun aloitusrahan kanssa, kun päätti palkita enemmän mitä pidempään pelaa. Kullan nykyisen kurssin kun ottaa humioon, niin luulen että tahtoa pienentää aloitusraha löytyy joka tapauksessa. 1200 markka on yli 4.5g nykyään. En vastusta sinänsä pelaajien tukemista, mutta tahtoisin että ne vähäiset rahat mitä annettavissa on, annettaisiin sellaisille joilla olisi potentiaalia jatkaa pelaamista. Treenipaikkatuki on jo tässä mielessä paljon parempi tapa tukea kuin aloitusraha. Kun treenipaikkaa alkaa päivittämään, on pelaaja jo osoittanut olevansa kiinnostunut pelistä kun on pelannut jonkun aikaa. Sellaista on oikein hyvä tukea.

En lähde enempää kommentoimaan SVL:ää, minusta olette periaatteessa ihan hyvällä asialla, mutta turhaan leikitte pitävänne yllä puoluekuria tai ohjelmia. Minusta ne eivät vaan toimi. Toivon teille hyvää jatkoa, toivottavasti pääsette irti Eriuksen henkilökultista jonka varaan SVL rakennettiin. Ei mikään puolue voi perustua henkilöpalvontaan.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.