Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Official newspaper of the President of eMacedonia

ВОНРЕДНО ОБРАЌАЊЕ !!! [UNISTUVAC MKD]

52 Day 3,076, 15:07 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


Здраво Македонијо о7

Пред некоја минута бев известен дека Чиле менува страна и ќе влезе во сојузот Адријатика !!! Сите знаеме дека Хрватска пред некој ден потпиш … read more »

ВТОРО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ - АЛИЈАНСА

55 Day 3,070, 15:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis


Здраво Македонијо о7

Доста беше веќе седење на страна и гледање како другите се договараат и преговараат зајакнувајќи ја нивната позиција, додека ние седиме на с … read more »

Прво Претседателско повраќање [UNISTUVAC MKD]

43 Day 3,062, 13:31 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisПрво Претседателско обраќање !!!

Добро вечер радни народе Црне Горе :) Упс, од волку фармање и јас се збунив веќе :P Нема везе, ај ДОБРО ВЕЧЕР МАКЕДОНИЈО !!! Значи како и … read more »

Последно Претседателско Обраќање [Северус]

55 Day 3,027, 10:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisДобра ви вечер еМакедонци,

Прво, сакам уште еднаш да се заблагодарам на вас, за вашата доверба што ми ја доделивте по втор пат да ја водам нашата е-земја. Инаку, статијава излезе малread more »

Второ Претседателско Обраќање - Pushbullet [Северус]

24 Day 3,012, 09:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis
Поздрав Македонци,

Прво, повторно да се заблагодарам на ИмморталЈуз (Голденн) за реставрацијата и новиот подобрен банер, затоа што старите слики не беа зачувани, и се изгубија … read more »