Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Official newspaper of the President of eMacedonia

Прво Претседателско повраќање [UNISTUVAC MKD]

43 Day 3,062, 13:31 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisПрво Претседателско обраќање !!!

Добро вечер радни народе Црне Горе :) Упс, од волку фармање и јас се збунив веќе :P Нема везе, ај ДОБРО ВЕЧЕР МАКЕДОНИЈО !!! Значи како и … read more »

Последно Претседателско Обраќање [Северус]

55 Day 3,027, 10:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisДобра ви вечер еМакедонци,

Прво, сакам уште еднаш да се заблагодарам на вас, за вашата доверба што ми ја доделивте по втор пат да ја водам нашата е-земја. Инаку, статијава излезе малread more »

Второ Претседателско Обраќање - Pushbullet [Северус]

24 Day 3,012, 09:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis
Поздрав Македонци,

Прво, повторно да се заблагодарам на ИмморталЈуз (Голденн) за реставрацијата и новиот подобрен банер, затоа што старите слики не беа зачувани, и се изгубија … read more »

Прво Претседателско Обраќање [Северус]

71 Day 3,003, 05:11 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisДобар ден народе Македонски,

Дозволете ми прво да се извинам за вака задоцнето обраќање, ама податоците до банката ми ги праќаа дури од Австралија, па дури да стигнат овде ехее.. … read more »

Последно претседателско обраќање [huroto]

37 Day 2,999, 09:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добар ден Македонци и МакедонкиПред се сакам да им се заблагодарам на сите оние кои гласаа за мене и ми дадоа шанса да ја водам држават … read more »