Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Official newspaper of the President of eMacedonia

Завршна [Лејди]

17 Day 3,517, 11:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisДобра вечер Македонци о/

За мене ова беше разочарувачки месец, не беше воопшто како што планирав.
На почеток на мандатов потрошив една недела барајќи земја-партнер за втора тренинг војна. Сит … read more »

Прво Претседателско [Лејди]

21 Day 3,487, 23:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisДобро утро Македонци о/

Најпрвин сакам да ви се заблагодарам за безрезервната подршка и покрај тоа што не напишав кандидатура.
Месецов нема да измислуваме топла вода. Ќе ја стабилизираме тре … read more »

Одјавна Претседателска [Лејди]

52 Day 3,426, 06:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisДобар ден Империјо Македонска о/

Кратко и јасно: Имавме одличен месец!
Почнавме со АСот врз Аргентина, продолживме трпеливо да им освојуваме регион по регион, ги избришавме, ги оставивме без … read more »

Прво Обраќање [Лејди]

30 Day 3,403, 07:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisДобар ден Македонци

Видовте сите што се случи на изборите. Секој кандидат би изгубил против Столе, тој е наша легенда и не постои играч на играва што би кажал лош збор за него. Уште еднаш нека … read more »

Завршно Претседателско Обраќање [Северус]

37 Day 3,395, 09:20 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis
Добар ден Македонци,

Каков таков, заврши и овој месец, и дојде ред да ви се обратам за последен пат..
Месецов беше доста турбулентен за нашата Влада, многу работи не ви беа кажани од еднос … read more »