Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Gazeta Zyrtare e ARMATËS KOMBËTARE SHQIPËTARE (A.K.SH) , dhe PARTY OF ETHNIC ALBANIA (PEA)

Kështu është kur ke punë me FËMIJË :::

21 Day 1,821, 08:01 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

së pari URIME 100VJETORIN e pavarsisë së SHQIPëRIS ETNIKE, edhe pse sdua të ket përçarje mes SHQIPËTARËVE, por nuk kam çtë bëj:Një FMIJAQ 14 VJEÇAR në lojë me emrin DUBROVNIK1997 , më kërcnon mua me PRISHJE të AKONTIT, … read more »

Albanian National Army / Armata Kombëtare Shqipëtare

8 Day 1,820, 08:49 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders


AKSH is BACK BEATCH :
SHFAQEN ANAKONDAT e AKSH-s

[img]http://img208.imageshack.us/[/img] … read more »

Let's WRITE SOMETHING :

3 Day 1,819, 13:26 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentO Shqypëtar , edhe më pak se 2 jav na ndajnë nga DITA e BEKUAR e Shqipëtarëve të atyre që e ndjejnë vetën Shqipëtar, andaj pa dallim NJËSITI ushtarak, Pa DALLIM read more »

Albanian National Army / Armata Kombëtare Shqipëtare

16 Day 1,816, 16:05 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders


Armata KOMBËTARE Shqipëtar [A.K.SH] : Rikthehet në trojet shqipëtare për ta treguar forcën e saj kundër armiqëve :


read more »

50FOOD q7 free ::: everyone ! (EN/ALB)

120 Day 1,813, 03:12 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Hi guys and GIRLS if you SUB my read more »