Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Gazeta Zyrtare e ARMATËS KOMBËTARE SHQIPËTARE (A.K.SH) , dhe PARTY OF ETHNIC ALBANIA (PEA)

Forcat Speciale ILLYRIaNE në SULMËË !!!

6 Day 1,811, 01:15 Published in Albania Albania Battle orders Battle ordersIllyrians gjatë sulmit të përbashkët :03.11.2012 ora 20:00
Edhe pse nuk mjaftoi forca jonë për atë BETEJ ,ne ILLYRIANS u treguam që dijmë të … read more »

Mjaftë më PËRÇARJE ! ! ! ! ! ! ! ! !

24 Day 1,810, 16:44 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Përshëndetje VËLLEZËR e MOTRA SHQIPËTARËËËËË !

Kohën e fundit kam pasur disa MOSMARRVESHJE dhe OFENDIME me vëllezërit e mi SHQIPËTAR !
Unë 'FALEMINDERIT PREJ read more »

ILLYRIANS gjatë sulmit , dhe kushtet për ANËTARËSIM !

6 Day 1,809, 13:48 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis


Whatever i do,Wherever i fight,I am Illyran,I do it with pride !


Illyrians gjatë sulmit të përbashkët :02.11.2012 ora 20:00
Edhe pse nuk e fituam atë … read more »

{eMcDreccY} : Programi i PEA-së

18 Day 1,804, 10:56 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisPas shum artikujve kundër neve , pas shum komenteve kundër neve (gjitha këto pasi që jemi një ndër PARTIT më të mira në eShqipëri dhe punojmë për të mirën e këtij read more »