Ambient on/off

Join the new world

 

Albanian National Army / Armata Kombëtare Shqipëtare

Day 1,820, 08:49 Published in Albania Mexico by eMcDreccY

AKSH is BACK BEATCH :
SHFAQEN ANAKONDAT e AKSH-sHYMNI I AKSH-së

Nëpër borë e nëpër shi;
Nuk na ndal armik, stuhi;
Do luftojmë deri nëfitore;
Për Shqipërinë madhështore.

Jemi trima, luftëtarë;
Për liri jetën me dhanë;
Do luftojmë me barbarë;
AKSH-ën e kemi nëballë.

Nëpër borë e nëpër shi;
Për liri e për Shqipëri;
Vëq përpara do marshojmë;
Trojet tona ti bashkojmë.

Jemi trima, shqipe mali;
Prinë në ballë Adem Jashari;
Do të bëjmë luftë heroike;
Për Shqipërinë tonë Etnike.ARMATA KOMBËTARE SHQIPËTARE i fton të gjithë ata që e ndjenjë VETËN Shqipëtarë që të bashkohehen me këtë NJËSIT, njësit që është në rritjen e SIPËRM !
Nuk ju ftoj në AKSH, për shkak të ndihmave, por ju ftoj që TË JEMI TË BASHKUAR, dhe të kemi në jetë AKSH-n edhe në eREPUBLIKË !

Ushtarët :

NOFKA dhe KODET
Çdo ushtar i ri që antarsohet në AKSH do marr një nofkë të cilën do ja vëj KOMANDERI, nofka do jet e ndryshme nga EMRI në LOJË, apo RL,

NOFKËN e SHOKUT do e dijnë vetëm ANËTARËT e AKSH-së !

Për çdo gjë më tepër rreth kësaj do sqaroheni nqse hyni n' AKSH !BETIMI USHTARAK I AKSH-së :

"Unë, stërnipi i ilirëve dhe Kastriotëve, vazhdues i denjë i luftëtarëve dhe dëshmorëve të lavdishëm të kombit shqiptar për liri, unë luftëtar i AKSH- së, betohem se do të jem ushtar besnik i kombit tim dhe do të luftoj deri në fund të jetës sime për bashkimin e Shqipërisë.

Ndëshkimi më i rëndë i Zotit dhe i Kombit të më jepet në qoftë se e shkel këtë betim solemn.

Betohem! Betohem!

LINÇET e NEVOJSHËM :

RISI: Prezantimi i ARMATËS KOMBËTARE SHQIPËTARE

CHATI : CHAT-i i AKSH-së

BYROJA për KËSHILLa, SUGJERIME : BYROJA për SQARIME


RROFTË SHQIPËRIA ETNIKE,
VDEKJE TRADHËTARËVE !


 

Comments

mikeli4free
mikeli4free Day 1,820, 09:21

thumps up !!!

Erlindi
Erlindi Day 1,820, 09:23

bravo

toniloco1
toniloco1 Day 1,820, 09:26

voted

albaniaguard
albaniaguard Day 1,820, 11:09

V

DraKuLlaa
DraKuLlaa Day 1,821, 03:48

o7

thanks anyway
thanks anyway Day 1,821, 04:36

voted

Losto
Losto Day 1,821, 04:44

voted o7

Xaje Zagor
Xaje Zagor Day 1,821, 05:28

V

SabatonBIH Day 1,822, 08:02

Comment deleted

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.