Ambient on/off

Join the new world

 

Let's WRITE SOMETHING :

Day 1,819, 13:26 Published in Albania Mexico by eMcDreccY


O Shqypëtar , edhe më pak se 2 jav na ndajnë nga DITA e BEKUAR e Shqipëtarëve të atyre që e ndjejnë vetën Shqipëtar, andaj pa dallim NJËSITI ushtarak, Pa DALLIM PARTIE, ju ftoj që ta vendosni LOGOJËËN zyrtare të eShqipëtarëve në eREpublikë :E dini çka, un kam kam menduar që të ngjisim LOGON edhe në FANELA (RL)
Le të tregohemi të bashkuar, së paku për INAT të ARMIKUT !


Ndërkohë këtë artikull e shkruajta vetëm që të ket diqka të re SOT, sepse mund ta keni vërejtur edhe ju, nuk ka shkrime, kanë vdekur të gjithë Shkirmtarët, i shtrova kërkesë PRESIDENTIT që ta krijoj një GRUP GAZeTARËSH që të mos e lëën të vdese GAZETSHTYPËSIN, por siduket nuk e ka lexuar MSG-n time , apo nuk e merr për seriozisht kët ÇËSHTJE, por nejse.... ! 😃

Ju MIRËMBETËSHI dhe një të MARTË sa më të BUKUR !

 

Comments

Andiroid
Andiroid Day 1,819, 13:44

Presidenti i harxhoi te gjitha energjite e veta ne ditet para zgjedhjeve, nuk kishte çast qe mos ta shihje duke ber ndonje artikull apo duke komentuar ne artikujt e te tjerve. Tani i meriton disa dite gjume.

V per artikullin dhe iniciativen vlla.

Panch0TheGreat
Panch0TheGreat Day 1,819, 13:45

o>

Erlindi
Erlindi Day 1,819, 13:53

je me i fort vella

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.