Ambient on/off

Join the new world

 

Акција за SUBSCRIBE ! Биди и ти информиран !

Day 1,907, 03:20 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Belgium by ambarche

Здраво еМакедонијо !

Откако забележав дека премногу пријатели решив да направам една акција со која ке придонесам на многу еМакедонци со весниците кој сакаат да го земат ММ медалот за 1000 СУБС. Ќе го замолам секој оној кој што ќе ја прочита статијава да ми стегни суб на весникот , а секој оној кој сака да учествува во неа да остави линк од весникот во коментар за да го додадам на листата.

*Секој оној кој сака да учествува во акцијата прво треба да му стегни суб на весникот сите тие кој веќе се на листата.
eBaby News
Tasha007Macedonian eRepublik News
eMKD Info

Bela Hronika

Weekly Star
BondageAleksandar98o7PoreckiVesnik
Ambasador vo eV.Britanija
ShiftDelete
Tempus Pecunia Est

HustlerTV News

Vojvodski Vesnik


Шоут за да влезам во ТОП 5 за да придонесам на многу еМакедонци !


шоут :~ http://www.erepublik.com/en/newspaper/newspap3r-258857/1
Акција за SUBSCRIBE ! Биди и ти информиран !(Првата статија)
 

Comments

shayumin
shayumin Day 1,907, 03:32

V4+S602

TashaMKD
TashaMKD Day 1,907, 03:34

v 5+ s 603
o7

goranMMM
goranMMM Day 1,907, 03:38

sub 605 vot 6 , moj vsnik : http://www.erepublik.com/en/newspaper/bela-hronika-287737/1

Ed the weakest
Ed the weakest Day 1,907, 04:20

V12 S610

Aleksandar 98
Aleksandar 98 Day 1,907, 05:05

http://www.erepublik.com/sr/newspaper/aleksandar-98-o7-274749/1
Имаш глас и претплату.

Saint from Macedonia
Saint from Macedonia Day 1,907, 05:53

tie sho ne bevte subnati sega ste

Zoran I Makedonski
Zoran I Makedonski Day 1,907, 05:56

23/615 VRATI

ambarche
ambarche Day 1,907, 05:57

@Zoran I Makedonski s-1155

MkdVojvoda
MkdVojvoda Day 1,907, 06:15

суб и воте имаш 🙂

gogojmk
gogojmk Day 1,907, 07:31

v 30 s 616

ban fight
ban fight Day 1,907, 07:50

v 71
s 617

Barselona1111
Barselona1111 Day 1,907, 08:29

v+s i eve link od vesnikot

ambar0
ambar0 Day 1,907, 09:01

Се замолуваат сите што сакаат за суб после МКД ВОЈВОДА НЕКА СТЕГААТ СУБС ОД КОМЕНТАРИ ВЕСНИЦИТЕ ШТО СЕ , затоа што бев баниран за СПАМ од ПЛАТО , и сега не можам да КОМЕНТИРАМ , ДА ЈА ИЗМЕНАМ СТАТИЈАТА , ДА ПОСТИРАМ ИЛИ ПАК ДА ЈА ИЗМЕНАМ СТАТИЈАТА , ТАКА ДА МОИ МИЛИ еМАКЕДОНЦИ/КИ СЕ ИЗВИНУВАМ ПОРАДИ ОВА ШТО СЕ СЛУЧИ АЛИ ТО Е ТО ...

Со Почит
ambarche

Gudeski
Gudeski Day 1,907, 10:10

Е ваков некој ко тебе паметен чоек бараф 😃
http://www.erepublik.com/mk/newspaper/new-erepublik-259765/1

Kicmata
Kicmata Day 1,907, 15:22

v 204 s 628

http://www.erepublik.com/en/newspaper/alfa-press-282190/1
mojot vesnik

CyberVirus1207
CyberVirus1207 Day 1,907, 15:57

205/629

krembananka
krembananka Day 1,907, 17:07

208 vote - sub old
moj vesnik http://www.erepublik.com/en/newspaper/kb-vesnik-280484/1

Nash M
Nash M Day 1,907, 17:18

v + s

eve go i mojot: http://www.erepublik.com/en/newspaper/soap-news-257091/1

Biropiec
Biropiec Day 1,908, 02:24

vot

Angela92
Angela92 Day 1,908, 09:54

http://www.erepublik.com/en/newspaper/novosti-na-papir-257865/1

сите имаат суб, како и ти.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.