Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Subscribe my newspaper and i will subscribe your's just pm me ;)

5 q7 тенкове за првите 25 што ќе коментираат/25 q7 weapons for first 25 comments

45 Day 2,471, 13:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Првите 25 што ќе коментираат добиваат 5 љ7 тенкове/First 25 comments will get as reward 5 q7 weapons....

read more »

500 енергија за првите 25 коментари/500 health for first 25 comments

29 Day 2,471, 11:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Првите 25 што ќе коментираат добиваат пакет 500 енергија/First 25 comments will get as reward 500 wellness....

read more »

25/25

29 Day 2,470, 00:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

За мисија...

read more »

Свите вакви,такви,онакви само тој ТАКОВ [skipper3mkd]

4 Day 1,934, 02:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

1. Сите возат на бензин, само Вин Дизел.
2. Сите жени се змии, само Дара Бубамара.
3. Сите се интересни, само Биба Додева.
4. Сите по патики, само Карло Бос.
5. Сите купуваат леб, само Лионел Меси.
6. Сите возат купен велосипед, само Неда Украде

read more »

Поделба на 200 well-Завршено.The end :/

159 Day 1,909, 02:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Здраво еМакедонијо...
Оваја статија ја пишувам затоа што не видов никаков напредок од МедиаМогул акциии и такви слични работи па затоа повторно се решив да направам поделба...
И да не должам многу за да добиете 200 well се што треба да направите е:

read more »