Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link.
3. I'll sub you back.
4. Thanks.

ПОДЕЛБА НА КУ7 ТЕНКОВИ(ЗАВРШЕНО)

233 Day 1,870, 16:01 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

СЕ ДЕЛИ ПО 1 КУ7 ТЕНК ЗА СЕКОГО
ПОСТАПКАТА Е ЛЕСНА
1.СУБ
2.ВОТЕ
3.ИЗВИК
4.ДОДАЈ МЕ ЗА ПРИЈАТЕЛ
5.КОМЕНТАР СО БРОЈ НА ВОТЕ И СУБ

ЗА ИЗВИК - SHOUT:
ПОДЕЛБА НА КУ7 ТЕНКОВИ
http://www.erepublik.com/en/article/-7-1-2186570/1/20

read more »

Среќна Нова Година

3 Day 1,869, 08:30 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentНова Година не обединува сите и ни дава надеж ! Иако многумина ќе кажат тоа е само уште еден обичен ден, сепак постои нешто мистично што ги тера возрасните … read more »

СУБ за СУБ - SUB for SUB

9 Day 1,817, 09:28 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Мавни ми една претплата, пиши ми во инбокс и јас ќе ти се претплатам! :)

Subscribe me, send me message and i will subscibe you too. :)

read more »

Да се тресеш од страв

1 Day 1,807, 15:22 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

1.

Пукаш и гледаш све наоколу духови .. дури страв да те фати .. :D
2.

Па и овиј вампиров е јак :D
3.

read more »

Втор дел - Вицови.. :D

3 Day 1,804, 12:04 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

1.Се возел мали Џокица во такси, и цело време го зафркавал шоферот:
-Maјка ми да беше тигрица, татко ми тигар, јас ќе бев тигарче.
-Мајка ми да беше лавица, татко ми лав, јас ќе бев лавче.
-Мајка ми да беше мачка, татко ми мачор, јас ќе бев маче.

read more »