Ambient on/off

Колку да се рече

9 Day 2,280, 10:56 Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

И ја иам статија у топ 5. Соу лонг, сакрс!

read more »

[Ангела] Поделба на 100 здравје

64 Day 1,490, 08:31 Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Во претходната статија, како прва, решив да поделам по еден тенк на секој што ќе ја гласа статијата и ќе се претплати на весникот. Овој пат, пошо нели се испукавте со тенковите што ви ги

read more »

[Ангела] Поделба на тенкови

78 Day 1,487, 06:44 Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Глеам не иде вака. А шо очекував па јас, без ниедна статија да зеам ММ медал, покрај некој што г'зот си го поти да напише. Едно шо ме мрзи, друго шо не ме бива баш.. Па еве, затоа решив на најпрост начин да се задоволам себе си - со медал (се надевам

read more »