Ambient on/off

НЕ ПРОДАВАЈТЕ/КУПУВАЈТЕ ВО МАРКЕТ

13 Day 2,288, 08:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден народе Македонски

Нема многу да должам и ќе ви кажам за што се работи одма.Од кога почнавме да пишуваме статии да не се купува од маркетот или пак да продаваме на ова мислевме треба што побрзо да активираме на тоа што го мислиме веќе ед

read more »

Македонци !!!

9 Day 2,287, 08:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден Македонци.

Статијава ја правам поради сите тие шаути и статии преку кои се обидуваме да најдеме начин што помалце да им даваме на Гејците пари во трезорот.

После неколку шаути од страна на Македонските играчи да не купуваме од пазарот

read more »

Brothers we need your help!

66 Day 1,981, 07:45 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentDear Chilean brothers and sisters

We need your help so we can have the Air Strike!

Everyone please just donate food here
http://www.erepublik.com/mk/country/read more »

Guerrilla Fight [HustlerTV]

23 Day 1,925, 07:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Здраво Македонијо

Лично не сум задоволем од Герила тепањево еве ќе ви објаснам детално што уствари бара плато за да влезеш да се бориш 1 против 1.

Ќе ви ги објаснам правилата во точки:
1. Треба да имате 100 Енергија
2. Треба да го

read more »

ПОЧИТУВАЈТЕ НАРЕДБИ!!

16 Day 1,919, 13:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

о7 Македонци

После долгоооооо време и јас да напишам статија али морав сега пошто се изнервирав со луѓево од МКД кои играат а ништо не пратат и се како муви без глави.

Нашиот Прецедател BucephalusIII направи добар план, 70% од планот е р

read more »