Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[MoFA Macedonia] Our honest words of gratitude

83 1,528 jour, 10:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques
In the beggining of the month, eMacedonia was going down with every day. From a big eImperia keen to reach … en savoir plus »

Отчет за сработеното + последни зборови на некои кои се трудеа за еМакедонија...

49 1,527 jour, 10:21 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

еМакедонци и еМакедонки
Како што повеќето од вас знаат, ние, Princess Emily и Admiral Trench веќе 4 месеци сме лидери на амбасадорите. Пред тоа, ја извршувавме должноста како амбасадори, и гледајќи го нередот во тој дел на Министерството за Надвореш

en savoir plus »

[MoFA Macedonia] Официјални ставови на нашата држава + планови

44 1,520 jour, 17:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques
Почитувани еМакедонци/еМакедонки
Најпрвин би сакале да ви заблагодариме на сите што се боревте до последните … en savoir plus »

[MoFA Macedonia] Завршно обраќање

49 1,507 jour, 14:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани еМакедонци
Прво и основно, би сакал да ви се заблагодарам на сите вас кои ја играте оваа игра, за не … en savoir plus »

[MoFA Macedonia] Holidays' greetings

19 1,502 jour, 08:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement
We are just a couple of hours away by the end of the year 2011. But, with every end comes a new beggining. A … en savoir plus »