Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[МНР] Од противници, до сојузници - еМакедонија и еБугарија

110 1,628 jour, 09:53 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани

Пред речиси месец дена МНР издаде статија во која ја изразивме нашата намера да го зацврстиме нen savoir plus »

[МНР Македонија] Извештај и случувања во еСветот

38 1,620 jour, 13:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани

Во изминативе десеттина дена повторно се случија неколку интересни работи на полето на поли … en savoir plus »

[МНР] Приоритети + информативен билтен

29 1,613 jour, 09:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани

Месецов на воен план го започнавме доста турбулентно и неизвесно а бидејки во пресрет беа и … en savoir plus »

[MoFA eMacedonia] !Hola Chile! Un mensaje de eMacedonia

81 1,603 jour, 09:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

´

English version is bellow...

[ES]
Hola amigos Chileanos!

...al principio quiero … en savoir plus »

[МНР] За соработката меѓу еМакедонија и еБугарија

95 1,602 jour, 11:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани,

Веќе извесно време сме сведоци на некои случувања за кои порано мислевме дека се невозможни, смеш … en savoir plus »