Ambient on/off

Arius Argiri

9 Day 1,869, 04:25 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Pergjigje artikullit pa titull http://www.erepublik.com/en/article/pa-titull--2184780/1/20 .

Po te pergjigjem ne menyre sintetike (gje qe ta keshilloje edhe ty kur shkruan).

1- Une nuk jam Pasha dhe ska nevoje me be komente per emrin ( keto

read more »

Pergjigja ime per kolegun Arius Argiri

15 Day 1,867, 02:03 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Arius Argiri me te drejten e tij parashtron disa çeshje te cilat jane jetike per mbarevajtjen e kesaj loje kolektive. Dhe e ben ne kete artikull
http://www.erepublik.com/en/article/presidentet-apo-presidentucet--2183781/1/20

Preferoj te jap

read more »

Rezultatet e Zgjedhjeve per Kryetar Partie

6 Day 1,853, 07:08 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis


Ka perfunduar proçesi i numerimit te votave dhe jane shpallur fituesit per kryetar partie, per te gjitha partite eShqiptare.
Ne tabelen e meposhtme po paraqes nje permbledhje te fituesve per shumicen e partive eShqiptare dhe rezultatin e arritur … read more »

Pse kandidoni ?

12 Day 1,851, 12:07 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Kam ca kohe qe ne loje i kushtohem edhe aspektit politik ne Partine REvolucionare. Me thene te drejte qe nga koha e zgjedhjeve te kaluara per kryetar partie. Pra ekzaktesisht 1 muaj.
Kandidonte kryetari i atehereshem CrazyAlboz,i cili me dukej

read more »

Funny Elections in eAlbania

33 Day 1,842, 14:47 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

This Print Screen is just for fun. I don't want to judge.

You are free to do that .......Vote for Dejzii94.
Good luck AENEAS .

(Dejzii94 , nuk e prisja prej teje. Po

read more »