Ambient on/off

Konkurs Javor!

7 Day 1,915, 08:34 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Te nderuar qytetare Shqiptare !

Kjo qe po parashtroj eshte nje iniciative personale dhe shpresoj qe te kete pjesmarrje sa me te madhe.

Duke nisur nga dita e neserme (e diel date 17/02/2013), e cila perkon edhe me daten zyrtare te pervjetorit

read more »

Thesari Shqiptar . Analize .

4 Day 1,914, 16:50 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

Te nderuar qytetar Shqiptare te eShqiperise.
Ne kete artikull po parashtroj dy screenshot te marra nga egov4you te cilin mund ta konsultoni here pas here per te marre informacione te ndryshme.

read more »

Mirupafshim !

10 Day 1,914, 13:13 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Te nderuar antare te PR . Sot po le mandatin 1 mujor dhe siç mund ta keni vene re nuk kam ndermend te kerkoj nje te dyte.
Me kete artikull deshiroj te bej nje permbledhje te impenjimeve dhe rezultateve te muajit te kaluar.

1- Arritem te mbajme

read more »

Mbledhje Routine te Shtunen ora 18:00

6 Day 1,906, 14:02 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Te dashur antare te Partise Revolucionare, simpatizante te drejtimit te institucioneve ne menyre trasparente dhe gjithperfshirese.

Parita Revolucionare dhe te gjithe antaret e saj luajten nje rol te caktuar ne zhvillimin e zgjedhjeve te

read more »

Presidenti i shkurtit , ujku76.

10 Day 1,902, 08:15 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Te dashur antare te Partise Revolucionare dhe te gjithe ata bij shqipesh qe mendojne se Shqiperia eshte akoma e forte dhe se shpejti do te ngreje kryet perpjete.

Ne zgjedhjet per president ju ftoj te gjitheve te votoni ujku76. PR mbeshtet ujku76

read more »