Ambient on/off

Presidenti i Dhjetorit

26 Day 1,839, 15:46 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Ky artikull i pergjigjet pyetjeve : "Pse mbeshtesim Lilo1 dhe Pse votojme Lilo1" ne zgjedhjet e ardhshme per president te eShqiperise.

Po shkruaj si Sekretar i Pergjithshem i Partise Revolucionare, por pa u konsultuar me kryetarin e partise dhe

read more »

Kongresmenet eShqiptare

3 Day 1,835, 12:41 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Ne keto dite feste qe na perket te gjitheve kemi mundesine qe te kemi nje kongres te votuar ne menyre demokratike nga te gjithe eRepublikasit Shqiptare.
Duke shpresuar qe ata 10 veta ta kryejne me sukses punen e tyre dhe pa abuzime ne post, po i

read more »

Urime Special Power of Albania

15 Day 1,823, 11:43 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ne diten e djeshme Njesia Ushtarake S.P.A eshte renditur e para ne listen e MU-ve eShqiptare ne statistikat e faqes se internetit egov4you.info .Puna e palodhur e komandantit

read more »

Mos beni gabim te lini DO pa plotesuar

7 Day 1,815, 13:44 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ky artikull http://www.erepublik.com/it/article/keshille-per-lojtaret-e-ri-shqiptar-2153535/1/20 keshillon qe te sakrifikohet Daily Order ne menyre qe ti jepet prioritet rritjes se Fuqise.
Dhe nga nje ane eshte shume drejte por per mendimin tim DO

read more »

Reth DO

9 Day 1,796, 11:52 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Artikull informues per ata te cilen kryejne Daily Order.
E para
Duhet te dini qe Daily Order eshte detyre e Kapitenit te Regjimentit te njesise ushtarake ku beni pjese. Nese e gjithe Njesia Ushtarake (MU) vendos qe te gjithe regjimentet te kene

read more »