Ambient on/off

Shqipet e Pergjakshme

1 Day 1,701, 16:13 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

Shpresoj se ndarja e mu-ve ne divizoine te jet e menduar mire

dhe nese dote jet ashtu jam 100% i sigurt se shqiperia dote rilind perseri

perpiquni ti ndjekni rregullat qe na vendosin lojtaret veteran dhe keshillat

si psh ato nga

read more »

New Avatar

34 Day 1,699, 19:39 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

TigerRamadani comander i Dardanians Elite Kam Punuar Nje Avatar Ne Qoftse jeni Per Vendosje te Ketij Avatri Votoni Pro Nqs Jo vtoni jo Ne Coment Ne Artikull ose Ne FB Your text to link here..

read more »

Durimi Ka Fund

27 Day 1,698, 00:51 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

I Bej Thirrje Qeveris Mos Perfillëse qe Me arsyetimi Se Ne 1 Dti Nuk Kemi ber ScreenShot Dhe si Kemi dhen Report Ditor Shperndarjes Se suplies Tash e 3 Dit Ata Nuk Kan Dhen Suplies Per Dardaninas Elite


Dardaninas Elite Eshte Ne Nder

read more »

Ndjes

3 Day 1,695, 14:38 Published in Albania Albania Financial business Financial business

Ju Kerkoj Ndje Qe Sot Nuk Kam Pas Akses Ne Erepublik Pasi Qe Kam Pas Probleme Te Medha Ne RL Po Shpresoj Se Do Me Kuptoni Per shkak Se Nuk KAm Mundur Te shperndaj supplies Ne ora 21:00 do shperndaj neser ne 12:00 te Dites
Ju Falmeinderit Per

read more »

Lajm

9 Day 1,693, 18:44 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders

Ju Bej Me Die Te Gjith Ushtarve Tan se Jam Comander I Perkoheshem I Dardians Elite I emeruar Nga Altinks ai Ma Besoi Mua Ushtrin Per Deri Sa te Kthehet Edhe Me i Fuqishem Dhe Me Ide Te Reja Dhe Strategji Te Reja Per Cdo Problem Me Shkurani n Pm

read more »