Ambient on/off

Kujdesss

4 Day 1,685, 13:17 Published in Albania Albania Financial business Financial business

I Bej Thirrje Te Gjithve Atyre Qe Merren Me Tregti Qe Te Mos Ngrisin Qmimet e Amrve Apo ushqimit Ne Prag Te Luftes Me Malin e Zi Mos Shfrytezoni Fatkeqsit Per Perfitime Personale :Tiger Ramadani

read more »

also a test to prove that kosovo is the Republic

3 Day 1,652, 22:03 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

http://www.youtube.com/watch?v=gqEUDeZJSCEYour text to link here...declaration of independence
http://www.youtube.com/watch?v=ksFvepxmrxY [ … read more »

Hi Croatia

0 Day 1,649, 15:30 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Hi Croatian Brothers We Waited More Votes From You In Eurovision
We Are Dispointed 🙁

read more »

Nje Pyetje Per Te gjith Shqiptaret ?

3 Day 1,643, 00:32 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Nje Pyetje Per Te Gjith Shqiptaret Si Ka Mundesi qe Mund Te Merremi Veshe Me Maqedonasit Qe I Kemi Armiq Brez Pas Brezi Kurse Nuk Mund Te Merremi Vesh Me njeri Tjetrin Besoj Se e dini Per Qka e Kam Fjalen?
Kerkoj Opinjonet tuaja Coment !!!

read more »

Na Ndimoni Like& share Ne facebook Kesaj Faqe

3 Day 1,640, 08:48 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Ju Lutem Te Gjithve Qe Ta shperndajn ket Faqe Ne Facebook Like Dhe share Qe Te Informojm Sa Me Mir Lojtaret e Ardhshem te Eshqiperise Your text to link here...

read more »