Ambient on/off

Pse jemi kta qe jemi ?

3 Day 1,773, 09:04 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Hapini syt o popull shqipetar kemi vujt ne jeten reale dhe kemi per te vujt akom shum politikanet tan real fshehin idealin kombtar per bashkim dhe degjojn vetem aleatet perendimor por ketu kan te drejt pasi pa ata do jemi ehe me keq por erepblik

read more »

do ju rrenqeth mishin !!!

4 Day 1,728, 19:54 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Your text to link here...read more »

Ai Momenti

3 Day 1,725, 12:02 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

kur na fut maqedonia se krahu edhe bomi kishe spo dim sen

read more »

Like Ne Facebook Dhe vote ketu

1 Day 1,723, 10:45 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Këtu jam munduar ta pershtat pak foton qe tregon hapat e par te luftes


[img]http://facebooklikeexchange.com/new/images/like.png[/[/img]

read more »

Rezistenca Ka Filluar

5 Day 1,716, 02:59 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Shqipe duke par injorancen e platos ndaj eAlbania dhe ndaj keresave tona per nje kosov republik ne loje ne duhet ta dijm se nuk kemi te ardhme te sigurt ne ket loje dhe vetem se do te njolloset emri i shqipreise ne dueht te kerkojm qe edhe e

read more »