Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Me ane te penes,nje menyre e re te menduari!

LeA-Punë dhe motivim

78 Day 2,280, 13:47 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisPërshëndetje anëtarë të Lidhjes së Arbrit dhe jo vetëm!

Këtë muaj kam nderin dhe përgjegjësinë për të drejtuar … read more »

LeA-Thirrje e kongresmenëve

40 Day 2,211, 07:41 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Përshëndetje qytetarë të nderuar!

Kohët e fundit propozimet që janë shtruar në kongres kanë qenë disi qesharake.Jo vetëm që këto propozime nuk janë mirëmenduar para se të propozohen,por ato janë shtruar pa u diskutuar më parë dhe nuk është dhënë

read more »

LeA-Zgjedhjet presidenciale

80 Day 2,205, 11:48 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisPërshëndetje vellezër Shqiptarë,

Gjatë dy muajve të fundit Lidhja e Arbrit, në bashkëpunim me parti të tjera … read more »

Gjendja ushtarake në vend

15 Day 2,184, 13:24 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisPërshëndetje bashkëatdhetarë të nderuar!

Ky artikull do të pasohet edhe nga 3 të tjerë të të njëjtit model.Të tërë këta do të kenë për qëllim informimin e popullit në 4 fusha të rëndësishme.Artikujt do … read more »

LeA-Blerja e anëtarëve

43 Day 2,175, 06:52 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisKohët e fundit në komunitetin tonë po ndeshet blerja e anëtarëve nga partitë politike për të siguruar qëndrimin në Top 5.Nuk është hera e parë që ndeshemi me këtë fenomen,por kësaj … read more »