Ambient on/off
Report party
Lidhja e Arbrit

Lidhja e Arbrit

Id-partypresident 0toringo     AL Albania     National rank: 1    

Vice President

5071dadcac17e17c89f0e8617d667251_142x142 I L I R R E X H A

Secretary General

7c75db65eb3939c2cd9a758faa9ee3df_142x142 Epidamn87

Councillor

F28b3cb515a851559bc178d233f64888_142x142 Strategi1

Spokesman

Af6ba253d87aa38e1bad7ddcc27877ae_142x142 Sokol B

Info

Open Wiki page

LeA, partia me vlerat me te larta ne Shqiperi, te fton TY te behesh pjese e familjes sone dhe te kontribuosh per zhvillimin e atdheut. Moto jone: SHQIPERIA - LIDHJA - UNE. 1) Lufta per atdheun para gjithckaje 2) Tek ne: nje per te gjithe e te gjithe per nje 3) Cdo lojtar ndihmohet e zhvillohet.

Members 125

Orientation Center-right, Libertarian

Become a successful politician

Elections

Icon_position_politics_partypresidentParty presidency

Party President

Next election in25 days 0 candidates  

Icon_position_politics_congressmanCongress

12 congress members

  33.33%  of Congress

   

Next elections in 5 days

Icon_position_politics_presidentCountry presidency

Kabesos
117

Winner

Next elections in 15 days

No candidate proposed

List of eRepublik shortcuts

(press ESC to close)
 

Mission complete

Mission rewards: