Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

>>>>> VOTE and SUBSCRIBE >>>>>

Македонска дипломатија [BucephalusIII]

84 Day 1,983, 02:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добро утро,ден и вечер најсакани мои овој пат од Македонија

Најнапред морам да потсетам поради моменталното бришење на оригиналните наши територии да сите оние кои биле населени во Запад … read more »

Патриоти разбудете се! [BucephalusIII]

45 Day 1,974, 13:03 Published in Chile Chile Political debates and analysis Political debates and analysis


Добро утро, ден и вечер сакани и најубави мои!

Се логирам од време на време па се решив да ја разбијам монотонијава моја копајќи злато во туѓи бели дворови но борејќи се нормално за моите и В … read more »

Претседателска кандидатура [BucephalusIII] 2 ДЕЛ

106 Day 1,902, 13:53 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добро утро,ден и вечер сакани и најубави мои!

музичка подлога

Поради големиот интерес од многумина играчи и прашањата на тема како да излеземе од кафез која ни е наметната неколку мес

read more »

Претседателска кандидатура [BucephalusIII]

115 Day 1,894, 07:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добро утро,ден и вечер!

Музичка подлога - задолжително!!

Сакани и убави мои Македонски патриоти/ки дојде и тоа време да жртвувам еден месец и како Претседател на еМакедо

read more »

VOICE OF SAUDI ARABIA

27 Day 1,870, 03:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hello eWorld!

First of all I want to wish you an Happy New Year and all the best!

But I want you to inform you that this New Year is not a happy one for a small part of the eWorld known as Saudi Arabia and share with you an information that

read more »