Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

>>>>> VOTE and SUBSCRIBE >>>>>

How we can save the eWorld [BucephalusIII]

31 Day 1,864, 01:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hello my lovely and beautiful readers!

After 3,5 years spent on studying and analyzing the characteristics of the people of every nation..we came with a brilliant brake-trough...and here is the result.

We find a cure for this ePlanet in time

read more »

RETRO >>> TRADITION [COMIC]

36 Day 1,858, 09:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3c/[/img] … read more »

MO-UP Биди дел од нас! [BucephalusIII]

15 Day 1,856, 00:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Доволно ве давев со наредби и војни, сега малце на ред е и со политика не дека ме бива многу за ова како за она претходното, но вреди да се проба 🙂Сакани и убави мо

read more »

[MO-UP] КОНГРЕС

18 Day 1,800, 13:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Сакани мои сопартијци и сопартијки!

Оваа прилика ја користам да им го честитам конгресменското место на првите 5 кандидати а воедно да им посакам среќа и на останатите кандидати за што поголем број на гласови од што ќе зависи и конечната бројка на

read more »

[MO-UP] PARTY BOOMERS

71 Day 1,799, 14:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Поздрав сакани мои!

Си помислив никогаш нема да почнам да пишувам во врска со внатрешната политика во еДржавава но ете се случи и тоа од проста причина што станав Претседател на партијата позната под името [url=http://www.erepublik.com/en/party/

read more »