Ambient on/off

Join the new world

 

[MO-UP] PARTY BOOMERS

Day 1,799, 14:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by BucephalusIII

Поздрав сакани мои!

Си помислив никогаш нема да почнам да пишувам во врска со внатрешната политика во еДржавава но ете се случи и тоа од проста причина што станав Претседател на партијата позната под името MO-UP (Macedonian Order - United Party).

Она што треба да го знаете за нас е тоа што не само што сме активни и отворени за помош на оние кои не добиле шанса за конгресменско место и воедно кои се сериозни за таа функција, туку и сме секогаш активни и подготвени за дружба во било кое време и место за добра журка!

Тоа е на кратко мојата најважна и подцртана цел за овој мандат како претседател на оваа партија составена од "страшно" друштво 😃

Во прилог ќе ви доставам неколку слики кои ќе ги одслика нашите членови кои лично ги сметам како едно семејство во кое играва се става на втор план после дружбата помеѓу нас:

BucephalusIII - не би се опишувал би го оставил тоа на вас - оние кои ме знаат 😛bibermk - човекот кој безброј пати до сега се откажа од играва..но кога му тргна од рака со регрутирање на понежниот пол во нашата единица МТО се предомисли, а воедно е и најголемиот виновник што е на ова ниво и партијата и единицата МТО!


Aminta Makedonecot - лева рака на bibermk а моја десна нога, одличен шмеќер по разни собиранки...единствена маана му е никогаш не е наспан 😛


Krvnikot - крвав човек во позитивна смисла на зборот 🙂 каде и да се појави крши женски па дури и машки срца, а воедно е и мотиваторот во единицата и пошироко.


Wendy Power - нашата поборничка за правата на жените во нашата партија но не и единствена, со ведра охридска насмевка ги развеселува и разнежнува дури и оние од противничкиот табор 🙂


Hikagenius -
Секогаш расположен за кафе/ракија, а воедно и јак возач кој со кола може од било кои скали да се симне 😃


Hogar7 - ако го најдете кај паткана-шаткана у ОхриТ ќе ви најдиТ све, оти за него нема нешто што немаТ можи само да имаТ снемано! 😃


И мнооогу други...некои од нив сакаат да бидат цензурирани или прикриени затоа сакани мои придружете ни се на следната собиранка 🙂

MO-UP PARTY! ...we know how to party! join us and find out 😉PP of MO-UP
BucephalusIII

o>


 

Comments

BucephalusIII
BucephalusIII Day 1,799, 14:57

PARTY BOOMERS [BucephalusIII]
http://tinyurl.com/9mojmf6

Wendy Power
Wendy Power Day 1,799, 14:58

prva < 3 😁

Kate N
Kate N Day 1,799, 14:59

Срцки мои : ***

Hogar7
Hogar7 Day 1,799, 15:04

cetvrti 😘

Hogar7
Hogar7 Day 1,799, 15:04

: )

krismaster7
krismaster7 Day 1,799, 15:05

o/ o/

Alorkokombi
Alorkokombi Day 1,799, 15:06

hikagenius mislev deka e date od 10-12 godini
zboram za e-shit igrata i sajber

bibermk
bibermk Day 1,799, 15:10

daj be cenzura stavi sto e ova xD

Mr.borros
Mr.borros Day 1,799, 15:12

цццц од кај ги најде сите овие ликови на моите мултиња да ги ставиш жити се 😉))

Angelique.A
Angelique.A Day 1,799, 15:17

o/

SpartakMKD
SpartakMKD Day 1,799, 15:18

Sorry for party rocking

Lily Snape
Lily Snape Day 1,799, 15:19

\o/

mac3donia
mac3donia Day 1,799, 15:22

PRC xD ako mi obekash fotelja idam kaj vas xD do togash o/ i se gledame na naredna sobiranka

Jurukov
Jurukov Day 1,799, 15:24

sakame CENZYRA

buli11
buli11 Day 1,799, 15:25

o/

Kate N
Kate N Day 1,799, 15:25

Ако има фотелја за mac3donia ја не се враќам во партијата..уааааааааа!

kokan p
kokan p Day 1,799, 15:27

o7

mac3donia
mac3donia Day 1,799, 15:27

kateeeeeeeeeeee uaaaaaaaaaaaaaaaaaa ke gi najdam site fotki kaj sho si ti i ke gi staam u statija PRC xD xD xD xD


ke vidishhhhhhhhhhhhhhhhh xD xD xD xD

HannyaTR
HannyaTR Day 1,799, 15:29

wendinin gideri var.

Felllix
Felllix Day 1,799, 15:29

o/

GoodBeer
GoodBeer Day 1,799, 15:30

Сакаме цензура!!!!

Persej Makedonski
Persej Makedonski Day 1,799, 15:31

o7

Zivko Najdanov
Zivko Najdanov Day 1,799, 15:33

"Сечениот" да не му е случајно никот на оној со зелената блуза xD

Alexander Macedon
Alexander Macedon Day 1,799, 15:37

o7

TheTrooper69
TheTrooper69 Day 1,799, 15:40

ме нема мене, нема цицки.

BucephalusIII
BucephalusIII Day 1,799, 15:42

Tрупер да ти ја ставам ногата на статијава?

gnoj01
gnoj01 Day 1,799, 15:45

me nemaT mene, nemaT vote!
o/

Kpakep4e
Kpakep4e Day 1,799, 15:47

awwwwwwwwwwwwwwwww < 3

Psycho The Great
Psycho The Great Day 1,799, 15:48

Го нема организаторот нема ни ВОТЕ ..
Како може тоа така без мене .. не ме сакате во партија вие .. ц ц ц ц ц ми вика твоете побарување за влез во партија е одбиено од претседателот BucephalusIII и ајде сеа да те видам 🙁

Ghost of Styx
Ghost of Styx Day 1,799, 16:09

o7

nakurosvirce
nakurosvirce Day 1,799, 16:13

nema cicki nema vote 😁)

TRTE T
TRTE T Day 1,799, 16:15

о7

Strate777
Strate777 Day 1,799, 16:28

V for Wendy)

TheTrooper69
TheTrooper69 Day 1,799, 16:44

редија. одма влегувам во партија.

StoleMKD
StoleMKD Day 1,799, 16:47

o7

andromedadeezter
andromedadeezter Day 1,799, 16:48

Awesome o7

SaJrUs
SaJrUs Day 1,799, 18:59

o7

Kurafte Tehnik
Kurafte Tehnik Day 1,799, 22:40

o/

Ivan Vancho Makedonski
Ivan Vancho Makedonski Day 1,799, 23:09

Буце што е финтава со Златен Даб о_О

УААА ПРЕДАВНИК!!!

Другите сите сте сwцки...мња

CAT DADDY
CAT DADDY Day 1,800, 00:57

ANGEL_ARHANGEL jas igram samo erep niedna druga igra, site drugi acc koi nosat moj nick mi se multinja 😛

IceMannnnnnnnn
IceMannnnnnnnn Day 1,800, 01:57

o7

BucephalusIII
BucephalusIII Day 1,800, 02:45

Ivan Vancho Makedonski немаа Скопско...да имаа ќе го залапав : ) ) )

RidleR MKD
RidleR MKD Day 1,800, 03:20

ima nekolku dobri faci vote me nema mene unsub

Apo Nenormalnio
Apo Nenormalnio Day 1,800, 03:41

гљас

Erin.xh
Erin.xh Day 1,800, 05:34

дојки - затоа што цицки е срамота.

NatashaIv
NatashaIv Day 1,800, 07:33

o/

From Green Sky
From Green Sky Day 1,800, 07:55

o7

Aminta Makedonecot
Aminta Makedonecot Day 1,800, 08:22

LETS GET READY TO RUMBLE!!!
до следен собир... over and out

Mr.Santino
Mr.Santino Day 1,800, 08:29

vi treba vo partija nekoj kako mene 😛

Aminta Makedonecot
Aminta Makedonecot Day 1,800, 08:40

иначе кога сме веќе кај рацете... јас сум повеќе рака што дава и не се суши, тоест десна рака на бибер : )

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.