Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

>>>>> VOTE and SUBSCRIBE >>>>>

Alexander The Great Macedonian[BucephalusIII]

125 Day 2,033, 10:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis


For English version scroll down

На денешен ден 323-та година п.н.е.,во Вавилон на 33 години почина Александар Македонски.

[img]http://i2.cdn.turner.com/cnn/dam/assets/[/img] … read more »

Премиер на Република Македонија

116 Day 2,027, 17:07 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Сакани и најубави мои добро ви утро ден и ноќ!

Во моментов нашиот тазе избран Претседател Крсте83 е доста активиран на дипломатски план и ве уверувам дека го дава максимумот кога станува збор за изборување на добра пол-позиција на нашата држава ка

read more »

Operation "Polish storm" [BucephalusIII]

40 Day 1,987, 13:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hello eRepublik citizens,

I will try to discover some few details which will lead for the nearest future of your damagehood.

First Greece told TWO HQ aka Poland that they wont join them without Turkey.

Than Greece took the action in [url=

read more »

Bulgaria needs HELP

63 Day 1,985, 08:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Сакани мои Македонци и Македонки.
Dear friends of our alliance CoTТие ни помогнаа и ќе ни помагаат понатаму како на воен план така и на економски.

Тие ни се едни од најдобрите сојузници дене

read more »

ПЕТИЦИЈА - Аце Жути за иден Претседател

58 Day 1,983, 15:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


Сакани мои македонци и МАКЕДОНКИ

Ви го претставувам идеалниот Председател на еМакедонија за наредниот месец

АЦЕ ЖУТИ
read more »