Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

>>>>> VOTE and SUBSCRIBE >>>>>

Три Илиндени [BucephalusIII]

92 Day 2,082, 00:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Добро утро, ден и ноќ најсакани мои!
Macedonian and English version.

Во колективнат … read more »

MTO на Пивофест! [Aminta]

46 Day 2,068, 04:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment*На молба од Аминта Македонецот ја репостирам оваа негова статија поради тоа што моментално е стациониран во Индонезија, целта е да ја види Македонската јавност во поголем бread more »

Операција "ДЕСАНТ" [BucephalusIII]

54 Day 2,066, 20:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Добро утро,ден и ноќ!

Во последно време неможам да сум до тој степен активен за да разберам како и зошто сме толку во длааабок сон веќе неколку месеци уназад...па добро бе мајку му нели ви е мака да бидеме во сина боја? Знам! пиксели се...во ред е

read more »

Дружба во Пештани фото+видео [BucephalusIII]

44 Day 2,051, 14:07 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добро утро,ден и ноќ најсакани и најубави мои!

Инспириран од прекрасното Охридско езеро(она езеро каде скопјаништана фрлет дрога во длабокото) се решив да ви ги споделам убавите моменти низ слики поминати со домаќините од Пештани [url=http://www.

read more »

Turks dances Zorba [BucephalusIII]

79 Day 2,036, 07:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Hello eTurkey
Hello eWorld
Hello RomyGr

Lately Turkey is the main figure in this "chess game" played by Poland over greek propaganda in eTurkey using them to push back the Macedonians from the middle east.

Ill tell you why I am saying

read more »