Ambient on/off

Join the new world

 

Медиа Могул Акција [SaJrUs]

Day 1,904, 00:11 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by SaJrUsЗдраво Македонци

Убаво е да се види дека има доста "бркачи" на ММ медал значи дека има доста играчи останото во играта од последниот бејби бум што треба да не радува сите нас!

Секако дека најубаво да се освои медалот е со пишување на квалитетни статии и медалот ќе си дојде сам по себе ама не се сите надарени за пишување затоа е добродојдена помош.

Јас би сакам да помогнам и организирам една МММ акција – добро позната за старите играчи!Секој кој нема ММ медал а има весник нека постира линк од весникот во коментари со тоа ќе постане учесник на ММ акција во која ќе се обидеме сите заедно да им помогнеме на новите играчи да го добијат овој медал и заработат 5 голд и светнување на медалот.

Пред некое време од играва се откажа мој голем ингаме пријател и ми остави се преостанато од профилот, затоа јас во чест на мојот пријател за секој оставен линк од весник ќе поделам по 5 Q7 тенка, а во наредната статија секој кој ќе ги субне сите приложени весници исто ќе добие 5 Q7 тенка.

!!! Остави линк од твојот весник во кометар за да добиеш МММ !!!

Денес е изборен ден немој да заборавите да гласате за вашиот кандидат!

Виц:
Значи у човечко тело,све е повржано! Ц,ц,ц,ц ...
Искубеш си влакно на г'з
а појдев ти с'лзе на очи !


SaJrUs o/

 

Comments

SaJrUs
SaJrUs Day 1,904, 00:12

Медиа Могул Акција [SaJrUs]
http://www.erepublik.com/mk/article/-sajrus-1-2206957/1/20

Mr.Hiccup
Mr.Hiccup Day 1,904, 00:14

vote 2 sub od porano , aj i kaj mene eden s/v o7, http://www.erepublik.com/en/newspaper/pelisterski-oci-287639/1

El Che G
El Che G Day 1,904, 00:14

o/

Crash and Burn
Crash and Burn Day 1,904, 00:15

sub+vote+shout
sub na pishanite vesnici

moj vesnik: http://www.erepublik.com/en/newspaper/trac-sluzba-270634/1

Mlster X
Mlster X Day 1,904, 00:16

Ве молам суб кој нема ставено.
http://www.erepublik.com/en/newspaper/asa-news-271836/1
Уште 70 претплати
Благодарам!

veljoxD
veljoxD Day 1,904, 00:17

+SHOUT

TashaMKD
TashaMKD Day 1,904, 00:20

o7

Felllix
Felllix Day 1,904, 00:20

o/

Boban Mitrovski
Boban Mitrovski Day 1,904, 00:21

Tako je bre kad nema pechat !!

http://prntscr.com/rmnnr

TRTE T
TRTE T Day 1,904, 00:21

o7

Popay II
Popay II Day 1,904, 00:34

v19 sub1066

YANK0V
YANK0V Day 1,904, 00:38

22/1068

Haszontalan pkrusi
Haszontalan pkrusi Day 1,904, 00:46

o7

mojov
mojov Day 1,904, 00:47

http://www.erepublik.com/en/newspaper/mojov-news-270702/1
netereba tenkovi za mene, imam MM no vrakjam sub. na site. pishete mi poraka.

marjansp
marjansp Day 1,904, 00:54

До сега имате сите суб од мене

Ivo Ivanoff
Ivo Ivanoff Day 1,904, 01:51

30/1075
here is my
i will sub every one
http://www.erepublik.com/en/newspaper/esvetoven-vic-parad-277849/1

Crash and Burn
Crash and Burn Day 1,904, 01:55

Site pred ovoj post subnati / All before this post were subbed

Macedonian lion best
Macedonian lion best Day 1,904, 02:50

V S

MikiArhangel
MikiArhangel Day 1,904, 03:00

http://www.erepublik.com/en/newspaper/elektrodata-na-tigarot-283879/1

Суб на сите погоре

Dadidk
Dadidk Day 1,904, 03:36

napraviv sub na nekolku , pa posle uste nekolku i taka do site
Добра е идејава за секој со весник(можеби и јас еден ден ќе направам па да ја искористам 😁)

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.