Ambient on/off

Наградна игра !!! [BojanglesBt]

34 Day 2,529, 03:37 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Дојдов до идеа да напрам една наградна игра оти имам одпојќе пари и ми тежат во џебот :P
Секој можи да учествува така шо во коментар ќе пиши виц. Гласањето ќе биди со воте на коментар. Победникот ќе биди прогласен на почетокот на ден 2532 и ќе добие

read more »

ТОП ПЕТ !

3 Day 2,427, 17:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

WOHOOOO <3

read more »

За топ5 !

8 Day 2,316, 11:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

WOHOOOOOOOOO ! <3

read more »

[OeM] Анти-ПТО, партиски избори

58 Day 2,186, 06:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво еМакедонци,

Нема да ја должиме многу, па ќе преминеме на главното. Како што повеќето знаете, во тек е уште еден од низата очајни обиди за превземање на ОеМ од стрнаа на одредени групации од надвор, кои со префрлање во нашата партија и гласа

read more »

Поделба на 300 q7 тенка !!! КРАЈ !!!!

180 Day 2,057, 01:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Решив да напрам едно добро дело на ова играта и откако видов дека на тенкојте му се дупнаја гумите решив да ги залепам, да ги напумпам и да ви ги дам да ги возите оти ако останат кај мене ќе се расипат пак. Секој може да земи тенк но ќе добие по 5q7

read more »