Ambient on/off

How we've taken eCanadian Dollars xD

54 Day 1,915, 17:20 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis
We (marjansp,Red Stefan,dDejan,mojov and Goceski) would like to take a statment.

First and foremost the reason we fought against eSpain was for economical gain only, you should take that as an act of a mercenary.
We, (not eMacedonia, not … read more »

Избор на MCF лого

31 Day 1,767, 02:20 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Здраво на сите !


Прво да ви честитам на сите за освоените 10/10, имавме тешки битки изминатите неколку денови, за среќа ги добивме успешно.
Друга работа за која сакам да ве известам е дека проектот државна армија не помина, работите ќе си … read more »

Поделба на 400 здравје ! [завршена, поделено е 20 000 q2 леб ]

224 Day 1,756, 13:26 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво на сите !Сакам побрзо да стигнам до ММ медал и за таа цел решив да поделам по 400 здравје ( 100 Q2 леб) на секој што ќе се претплати на весников и ќе го шаутира.


Значи во коментар број на воте,суб и еден шаут е се што треба да нап

read more »

Рефундот и неговата злоупотреба [marjansp]

64 Day 1,734, 08:56 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добар ден Македонијо !


Статијава решив да ја напишам со цел да го информирам народот за неправдите што се случуваат околу рефундот што го земаат единиците.
Пробав со лугето кои се одговорни за оваа работа да разговарам и тоа да се среди, меѓут

read more »

Зошто нема да гласам за AlexSkopje !

103 Day 1,719, 07:48 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво Македонци !


Знаете дека се ближат изборите, и јас како и повеќето слободоумни луге се мислев за кого да гласам, меѓутоа сега сигурно знам за кого нема да гласам.

Нема да гласам за AlexSkopje поради [url=http://www.erepublik.com/en/

read more »