Ambient on/off

* Interview with the president of eLithuania - pararam * [BraveMKD]

10 Day 1,895, 13:59 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment1.First of all thanks for accepting the interview and answering the questions, so let’s find out about “pararam”.
A: Hello and best regards to all people of read more »

Амбасадор во еЛитванија [BraveMKD]

2 Day 1,886, 11:02 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Република Литванија е држава која се наоѓа во северна Европа. Граничи со Полска, Латвиа, Белорусија, Русија и Шведска. Таа е позната како нај јуж … read more »

Уживаме летово во Кушадаси (награден натпревар) - ЗАВРШЕНО #1

69 Day 1,676, 05:56 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво живо пријатели 0/// јас да ве замолам за една услуга...

Страницата crnobelo.com организира натпревар во кој победникот оди на 10 дена одмор во Кушадаси - Турција, моментално јас сум прв, па би ве замолил да гласате за мојата слика !

Знач

read more »