Ambient on/off

Join the new world

 

Отчет за сработеното [МЗИ]

Day 2,293, 06:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by Ministerstvo za Informiranje


Поздрав народе.

Дојде крајот на уште еден месец, месец во кој за прв пат се мрднавме од мртва точка, месец во кој за прв пат по подолго време Македонците се организираа и покажаа како треба да се игра играта.Но убавите и позитивните нешта кратко траат. Па така и овој месец брзо помина и како што е ред, време е да се напише отчетот за сработеното за овој месец.

Новости во Герила [МЗИ]

Даноците, иселувањето и слично [МЗИ]

Време е за обединување [МЗИ]

Време е за промени [МЗИ]

Дивизионен систем + анкета [МЗИ]

Резултати од анкетата + нешто ново [МЗИ]

Помош за Чиле [МЗИ]

Македонија и сојузниците [МЗИ]Според мене завршив добра работа последните 2 месеци колку и што бев министер за информирање и покажав како треба да се работи со ова министерство.

Отчетот за месец Јануари може да го прочитате тука.

Јас сум задоволен од мојот мандат за месец Февруари. На вас останува да одлучите дали се согласувате со мене или не за начинот на кој го водев МЗИ.

Тука ми завршува овој дво месечен мандат.

Поздрав и секое добро.

Министер за Информирање

akconel
 

Comments

Ministerstvo za Informiranje
Ministerstvo za Informiranje Day 2,293, 06:56

Отчет за сработеното [МЗИ] http://tinyurl.com/ps9hbd5

Phantom MKD
Phantom MKD Day 2,293, 06:59

o/

KopajMakedonce
KopajMakedonce Day 2,293, 07:01

кандидирај се за уште еден мандат

KopajMakedonce
KopajMakedonce Day 2,293, 07:01

o7

IronLionMK
IronLionMK Day 2,293, 07:02

о7

Aexil Kong PRC
Aexil Kong PRC Day 2,293, 07:03

o7

Princess of Nigeria
Princess of Nigeria Day 2,293, 07:07

o/

Zhonga
Zhonga Day 2,293, 07:11

o7

El Che G
El Che G Day 2,293, 07:24

о/

goce.bs
goce.bs Day 2,293, 07:47

rabotava ti legna

Korkac
Korkac Day 2,293, 08:08

Spored mene naj aktivno beshe MZI vo sporedba sopredhotnite nekolku meseci.
o7

mac3donia
mac3donia Day 2,293, 08:36

o/

viktor159
viktor159 Day 2,293, 09:08

naj aktiven MZI
o7

bankrott
bankrott Day 2,293, 09:37

o7

dDejan
dDejan Day 2,293, 11:39

фала за статиите, се надевам наследникот исто ќе продолжи

o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.