Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

Обращение Македонского правительства

61 2,264 jour, 11:12 République de Macédoine (ARYM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesДорогие еРоссийские друзья и союзники,

От имени еМакедонского правительства я хочу извиниться за неудобный
en savoir plus »

[МНР МАКЕДОНИЈА] Време е за промени !!!

45 2,246 jour, 16:12 République de Macédoine (ARYM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПоздрав народе .
Најпрвин сакам да му ја честитам на en savoir plus »

[МНР]Последно обраќање

138 2,220 jour, 06:46 République de Macédoine (ARYM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПоздрав народе.

За жал оваа ке биде последната статија од МНР за овој месец зошто официјално ке се повлечам о … en savoir plus »

[МНР]Обраќање бр.2, инфо за новостите

56 2,216 jour, 02:41 République de Macédoine (ARYM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПоздрав народе.

Помина една недела од кога стапивме на власт.

Гледајќи ја веќе настанатата ситуација од п … en savoir plus »

[МНР]Обраќање бр.1, конкурс, инфо

61 2,209 jour, 02:29 République de Macédoine (ARYM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПоздрав Македонци и Македонки.

Чест ми е и задоволство што имам прилика да ви се обратам како МОФА на Македон … en savoir plus »