Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[МНР МАКЕДОНИЈА] Време е за промени

78 1,998 jour, 17:48 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementПочитувани граѓани на еМакедонија,

последните неколку месеци се случуваат премногу пресврти во играва со кои … en savoir plus »

[МоФА] Македонија низ ерепублик хаосот

42 1,985 jour, 12:48 République de Macédoine (ARYM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesЗдраво живо драга Македонијо

Најпрвин да се извинам за задоцнетава статија. Сепак рж пред се :) а богами ми т … en savoir plus »

[МНР] еМакедонија и сојузниците

32 1,963 jour, 07:00 République de Macédoine (ARYM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани граѓани на еМакедонија,

како што можете да видите периодов беше полн со случувања на сите полиња в … en savoir plus »

[МНР] Благодарност до Србија / [MSP] Blagodarnost Srbiji

54 1,951 jour, 13:56 République de Macédoine (ARYM) Analyse de guerre Analyse de guerreПочитувани граѓани на еМакедонија,

како што можете да видите, во ек е походот за добивање на екстра 2 ресурси … en savoir plus »

[МНР]Измени на ден 1949 и реперкусии од истите [размислување]

12 1,949 jour, 07:48 République de Macédoine (ARYM) Analyse de guerre Analyse de guerreПочитувани граѓани на еМакедонија,

како што повеќето заприметија, плато денеска излезе со новини во играта ко … en savoir plus »