Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[MoFA Macedonia] Regarding the AS

93 2,759 jour, 14:21 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analyse de guerre Analyse de guerre
Good evening eRepublikans!

This will be a short article of summary about our warfare and thank you note about the … en savoir plus »

[MoFA Macedonia] When words are not enough...

95 2,733 jour, 08:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analyse de guerre Analyse de guerreHello dearest of allies and friends!

It gives me great pleasure to speak to you through this newspaper on this day, a en savoir plus »

[MoFa Македонија] Договор за соработка и Моментални случувања

22 2,677 jour, 14:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesДобар ден Македонци!

Во оваа статија би сакал да ве информирам за склучен договор за соработка со нашите сојузници: Бугарија , Индонезија и Чиле

Договорот служи за помагање и соработка меѓу земјите в … en savoir plus »

Случувања во еСветот [MoFa Mакедонија]

45 2,609 jour, 06:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesДобар ден Македонци!

Денеска е недела имам малце слободно време па решив да пишиме една статија за моменталните случувања кај нас и во еСветот.
Се започна деновиве кога Грците и Романците пуштија АС в … en savoir plus »

Congratulations to all Presidents! [Mofa eMacedonia] MK/EN

56 2,604 jour, 11:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques[MKD]

Поздрав Македонијо!

За многу години!
Пред се честито Бадник на сите и да ни е напомош празникот!
Ви благодарам што овој месец ја избравте токму оваа влада да ја претставува еМакедонија … en savoir plus »