Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Official newspaper of the President of eMacedonia

СЕДМО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ ( Персеј Македонски )

70 Day 2,702, 23:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


МАКЕДОНЦИ


Мислам дека кога гласавте за мене, тоа беше поради довербата која ја имате во мене

Ви кажав кои ми се плановите и работиме да ги оствариме, во претходните обраќања ве замолив да се чувате и во востанијата д апукате само фф, … read more »

ШЕСТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ ( Персеј Македонски )

4 Day 2,702, 23:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentМАКЕДОНЦИ


Мислам дека кога гласавте за мене, тоа беше поради довербата која ја имате во мене

Ви кажав кои ми се плановите и работиме да ги оствариме, во претходните обраќања ве замолив да се чувате и во востанијата д апукате само ф … read more »

ПЕТТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ ( Персеј Македонски )

39 Day 2,700, 15:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Во Вторник вечерта ќе дигнеме востание во кое ќе пукаме само фф - значи нема да биде тоа востанието за ослободување

За се друго си знаете, да не должам многуВо врска со случувањата во еИрска, бидете настрана од тоа со постови

И в … read more »

ЧЕТВРТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ ( Персеј Македонски )

39 Day 2,699, 10:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentДОБРА И БЛАГОСЛОВЕНА ВЕЧЕР МАКЕДОНЦИ

ЗА МНОГУ ГОДИНИ ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ НА СЕКОЈ ОД ВАС КОЈ ГИ СЛАВИ


Ќе бидам досаден можеби на некои, но морам пак да ве замолам за следниве инструкции кои ќе ви ги пишам, како би пробале и би г … read more »

ТРЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ ( Персеј Македонски )

39 Day 2,697, 14:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ВО ВТОРОТО ОБРАЌАЊЕ ВИ ПИШАВ ДЕКА ВО ВОСТАНИЈАТА КОИ ЌЕ ГИ ДИГАМЕ И СО КОИ ЌЕ ВРШИМЕ ПРИТИСОК НА ДВОЦЕФКИТЕ, ТРЕБА ДА ПУКАТЕ САМО ФФ

ДОДЕКА ЧОКОЛАДИТЕ, БОМБИТЕ И РАКЕТИТЕ ДА ГИ ЧУВАТЕ ЗА ДЕНОТ КОГА ОРГАНИЗИРАНО ЌЕ ПРОБАМЕ ДА СЕ ОСЛОБОДИМЕ


read more »