Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Official newspaper of the President of eMacedonia

ОСМО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ ( Персеј Македонски )

1 6 days ago Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
МАКЕДОНЦИ


Наредното востание двоцефките ќе одат на следново :

1. Ќе го дигнат сами
2. Ќе пукаат за да се ослободи нашиот регион
3. Ќе пробаат да стават нивни диктаторМОИТЕ НАРЕДБИ СЕ СЛЕДНИВЕ :

1. КОГА … read more »

СЕДМО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ ( Персеј Македонски )

70 6 days ago Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


МАКЕДОНЦИ


Мислам дека кога гласавте за мене, тоа беше поради довербата која ја имате во мене

Ви кажав кои ми се плановите и работиме да ги оствариме, во претходните обраќања ве замолив да се чувате и во востанијата д апукате само фф, … read more »

ШЕСТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ ( Персеј Македонски )

4 6 days ago Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentМАКЕДОНЦИ


Мислам дека кога гласавте за мене, тоа беше поради довербата која ја имате во мене

Ви кажав кои ми се плановите и работиме да ги оствариме, во претходните обраќања ве замолив да се чувате и во востанијата д апукате само ф … read more »

ПЕТТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ ( Персеј Македонски )

39 Day 2,700, 15:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Во Вторник вечерта ќе дигнеме востание во кое ќе пукаме само фф - значи нема да биде тоа востанието за ослободување

За се друго си знаете, да не должам многуВо врска со случувањата во еИрска, бидете настрана од тоа со постови

И в … read more »

ЧЕТВРТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ ( Персеј Македонски )

39 Day 2,699, 10:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentДОБРА И БЛАГОСЛОВЕНА ВЕЧЕР МАКЕДОНЦИ

ЗА МНОГУ ГОДИНИ ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ НА СЕКОЈ ОД ВАС КОЈ ГИ СЛАВИ


Ќе бидам досаден можеби на некои, но морам пак да ве замолам за следниве инструкции кои ќе ви ги пишам, како би пробале и би г … read more »