Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Official newspaper of the President of eMacedonia

Второ Претседателско Обраќање (Psycho The Great)

34 Day 2,547, 05:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добар ден Македонијо.

Ете поминаа неколку денови откако станав нов Претседател на еМакедонија.

Мислам дека нема да подпаѓам под влијанијата на неколку играчи што пробуваат да ме тролаат и не само мене туку и целиот тим. Преку оваа стати … read more »

Прво Претседателско Обраќање (Psycho The Great)

44 Day 2,544, 05:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublikЗдраво еМакедонијо.

Благодарност голема до сите оние кои ме поддржаа овој месец и ми покажаа дека имам добри пријатели /ки на играва што стојат позади мене.

Драго ми е ш … read more »

Петто Претседателско обраќање - Храбра Македонија - Vssa87

41 Day 2,527, 16:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Здраво еМакедонци.


Најпрвин да се заблагодарам на сите денеска кој храбро се бореа во ослободувањето на Источна Македонија од нашите јужни соседи. Иако изгубивме нашата борба продолжува похрабро и со нови сили во наредното востание, значи откажу

read more »

Четврто Претседателско обраќање - За МАКЕДОНИЈА - Vssa87

153 Day 2,526, 03:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

А бре Македонче, леле каде се спремаш?
Борба те чека, борба за слобода.
Борба за слобода, за Македонија,
за Македонија, земја поробена.

Момци наредени, моми накитени,
борба ќе одат, борба за слобода.
Борба за слобода, за Македонија,
за Макед

read more »

Трето Претседателско обраќање - Донации - Vssa87

89 Day 2,521, 19:11 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво Македонци

Линк од МА:
http://www.erepublik.com/en/main/group-show/459

Линк од МТО:
http://www.erepublik.com/en/main/group-show/740

Линк од

read more »