Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Official newspaper of the President of eMacedonia

Трето Претседателско обраќање [Гамбле_24][EDIT]

62 Day 2,819, 13:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisДобра вечер Македонци !
Краток отчет за неделава:

Прво:
ПРВА, ВТОРА И ТРЕТА ДИВИЗИЈА, ВИЕ СТЕ НАША ГОРДОСТ ! ВИ БЛАГОДАРИМЕ !


read more »

Второ Претседателско обраќање [Гамбле-24]

67 Day 2,812, 06:08 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisЧЕСТИТ ИЛИНДЕН МОИ МАКЕДОНЦИ!
Нека ни е за многу години празникот!

Денес, убав ден, недела, празник :) Ден за одмор !
Заслуживме сите еден слободен ден. Имате уште 12 часа да се соземете … read more »

Трето Претседателско Обраќање! {Mr.Santino}

35 Day 2,800, 07:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentПочитувани мои!

Поминаа 10тина дена од моето поседно обраќање кон вас,10тина дена во кои морам да признаам дека свесно направив неколку грешки,исто така имавме и успех во овие изминати денови.

read more »

Второ Претседателско Обраќање! {Mr.Santino}

60 Day 2,789, 06:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisПочитувани Македонци и Македонки

Пред нас е интересен период,јас ќе се погрижам да ви приредам добра забава и понатаму се додека ми трае мандатот.

Минативе денови ведаш само што дојдов на функ … read more »

Прво Претседателско Обраќање {Сантино}

59 Day 2,785, 14:03 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentПочитувани Македонци и Македонки

Пред се,сакам да им се заблагодарам на сите кои го дадоа гласот за мене со тоа што конечно ми овозможиа да имам шанса да го сменам сето она кое што досега сум мис … read more »