Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Official newspaper of the President of eMacedonia

ТРИНАЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ (Персеј Македонски)

36 Day 2,709, 05:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
МАКЕДОНЦИБидејки бев пријавен и поади казнени поени добив 3 дневен бан за постирање и коментирање, тоа многу ми ја беше отежнало работата во организацијата која можев и подобра д аја направам со мојот тим од кои Фантомот[/read more »

ДВАНАЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ (Персеј Македонски)

35 Day 2,706, 23:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


МАКЕДОНЦИ


ВИ ПИШАВ ВО КРУЖНИТЕ ПОРАКИ ШТО И КАКО

ОНИЕ КОИ НЕНАМЕРНО НЕ СУМ ВЕ СТАВИЛ ВО КРУЖНИТЕ ПОРАКИ, ЕВЕ УШТЕ ЕДНАШ НАЈДЛАБОКО ИЗВИНЕТЕ, И ПИШЕТЕ МИ ВО ПРИВАТНА ПОРАКА ЗА ДА ВИ КАЖАМ СЕ ШТО ВЕ ИНТЕРЕСИРА
Аread more »

ЕДИНАЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ (Персеј Македонски)

53 Day 2,706, 13:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentМАКЕДОНЦИ


УШТЕ ВО МОЈАТА КАНДИДАТУРА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НАЈАВИВ ДЕКА ПРИОРИТЕТ МИ Е ЕДИНСТВОТО МЕЃУ НАС, ДРУЖЕЊЕТО, КАКО И ТОА ДЕКА МОЖЕМЕ АКО СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ДА СЕ ОСЛОБОДИМЕ ОД ДВОЦЕФКИТЕ И ДА СТАВИМЕ НАШ ДИКТАТОР, ИСТО ВЕРУВАМ ДЕКА МОЖ … read more »

ДЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ ( Персеј Македонски )

32 Day 2,705, 11:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
МАКЕДОНЦИ

Сега видов дека некои не сте прочитале што беа нарадбите од моето претходно востание, а тоа е да не дигаме ние востание

ПУКАЈТЕ САМО ФФ !!!


ВЕ МОЛАМ СПОДЕЛЕТЕ ГО ОВА ОБРАЌАЊЕ ВО СВОИТЕ ЕДИНИЦИ[ … read more »

ДЕВЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ ( Персеј Македонски )

28 Day 2,704, 07:47 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentМакедонци


Денес треба според мене да му се оддолжиме на нашиот голем пријател Рикан кој тешки милиони има мавнато з анас и верувајте уште ќе мава, за некој нецел час ќе почне кај нив битката за Рикан да го поставиме за диread more »