Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[МНР МАКЕДОНИЈА] Резултати од конкурсот за амбасадори

22 Dia 2,093, 12:21 Macedônia (ARIM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisЗдраво живо народе МАКЕДОНСКИ

После неколку дена еве ги резултатите од конкурсот за Амбасадори. Сеуште има мн … mais informações »

[MoFA Macedonia] Happy Bajram to all Muslims

122 Dia 2,089, 07:04 Macedônia (ARIM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisGreetings to all people in the e-world

The Macedonian government would like to wish to all Muslims in this … mais informações »

[МНР МАКЕДОНИЈА]Конкурс за амбасадори

8 Dia 2,088, 12:31 Macedônia (ARIM) Análise e debates políticos Análise e debates políticosЗдраво живо народе МАКЕДОНСКИ!

Во овој нов месец пред нас потребни се нови Амбасадори кои ќе ја извршуваат св … mais informações »

Интервју со хрватскиот МоФА [AdMiRaL TrEnCh]

41 Dia 2,080, 03:59 Macedônia (ARIM) Análise e debates políticos Análise e debates políticosЗдраво живо Македонијо,

Една недела се думам дали да го пуштам интервјуво од официјалниот весник или како што … mais informações »

Благодарам Русија + новости [МНР Македонија]

33 Dia 2,077, 00:30 Macedônia (ARIM) Análise e debates políticos Análise e debates políticosДобро утро Македонијо,

Веднаш започнувам со извештајот бидејќи има поприлично многу што да се каже.

Во св … mais informações »